Mustafa Ceceli 10 Temmuz'da evleniyor!

Konu sahibi son olarak 1237 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürpriz aşklarıyla magazin gündemini uzun süredir meşgul eden Mustafa Ceceli ile Selin İmer, düğün tarihini kararlaştırdı..

414

Çift, 10 Temmuz'da sade bir törenle dünya evine girecek.

DÜĞÜNE SADECE 40 KİŞİ KATILACAK
Mustafa Ceceli, Sinem Gedik'ten boşanmasından bir hafta sonra, Selin İmer'le evleneceğini açıklamıştı. Çiftin düğün tarihi belli oldu. 10 Temmuz'da dünya evine girme kararı alan ikilinin hazırlıkları gizlice yürüttükleri ortaya çıktı. 40 kişilik küçük bir davetli grubunu çağırmayı planladıkları düğünü Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in küçük salonunda yapmayı planlayan İmer ve Ceceli, geçen hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden ret cevabı aldı. Bu gelişme üzerine ünlü popçu yeni mekân arayışına başladı. Habertürk

Vatan hainimisin Mustafa hiç 15 Temmuz'un arefesinde düğün eğlence yapılırmı.
Tankın önüne yatıp f16 ları sapanla vuran kahraman lara saygısızlık.

Vatan hainimisin Mustafa hiç 15 Temmuz'un arefesinde düğün eğlence yapılırmı.
Tankın önüne yatıp f16 ları sapanla vuran kahraman lara saygısızlık.

:D
Ya şu yorum varya..
Gülsemmi ağlasammı alkışlasammı
İroni mi.. Komedi mi.. Trajedi mi..
Traji komik mi...
Şu an kafamı çok karıştırdı bu yorum

Eee sonra
Jüpiter'e de yolculuk kesinleşmiş mi ne diyor uzmanlar?

Düğününde kendi şarkıları çalar mı acaba ?
İyi ki hayatımdasın falan

Ahhh Mısdafa senden hiç beklemezdim sende bunu yaptiysan ben daha nediym

Ünlü olmadan hanımı yada beyi iyi güzel ünlendikden sonra bir tekme hemen hemen hepsi bunların boyle cok nadir ünlenipde Hanımını Kocasını Bosamayan.Bir müdetten sonra bunlarda diyerleri gibi olur ondan ona ondan ona oyle gider ortak mal olurlar hem Bayan Hem erkek ortak mal dedigim nedir cünkü kimin kimin cebinde olmadıgı bir dünya kimin kimin yatagında oldugu belli olmayan züriyetsiz bencil bir dünya

Bu adam bana çıktığı ilk günden beri yaptığı söylediği hiç birşeyle inandırı gelmemişti zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri