angie
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim kıymetli @angie hanımefendi.. paralar rocky paralar....@UzmaN beyyyyy iyi ki doğdunn
Ailen ve sevdiklerinle mutlu ve huzurlu yaşların olsun. Ha bir de çok paralı kdjfjdjndnf
umarım Fenerbahçenin her kulvarda, içeride, dışarıda şampiyon olacağımız bir sene olsun <3
Kırmızı Balık da doğum gününüzü kutluyor.. jfjfj
Çok mutlu ol yeni yaşında.
Çok teşekkür ederim sevgili @LeftyNice yıllara!
Fenerbahçe'nin tüm kazandığı maçlar ve şampiyonluğu hediye olsun!
Sevdiklerinle beraber, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.
Teşekkürler @ArchitectenHepiiii börtdeeeyyyy :3
Teşekkür ederim @Oggy hayvansal gıda tüketmiyorumuzman bey mutlu yıllar........ geçenki 2 al 1 öde migros kampanyası konunuzda görüp aldığım sucuklardan biri duruyor........ hediye etmek isterim........
Teşekkürler @Simnice mutlu yillara
Eyvallah reis, inşallah tükenir :pMutlu yıllar reis. Efkarlı sözlerin prensi, efkarını tüketeceğin bir yıl olsun.
Teşekkürler efenim, çok sağ olun.Mutlu yıllar dilerim Uzman Bey. Doğum gününüz kutlu olsun.
TeşekkürlerMutlu yaşlar.
Teşekkürlerne kaa çok terazi varmış. nice senelere
Teşekkürler güzellik, inşallahDoğum günün kutlu olsun Tolga. Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere
TeşekkürlerSağlık ve huzur dolu nice yaşlar diliyorum.
TeşekkürlerMutlu yıllar
Haklı isyan, doğum gününüz kutlu olsun hanımefendi. Burdan kutlayım bende farklı olsun :pbaktım da şimdi kendisi benim doğum günümü kutlamamış. ben de kutlamayı düşünmüyorum. gelmişken seni öpiiim ayşim;*
Çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun. Teşekkür ederim iyi dileklerin için..normalde sana taaaaa ilk gördüğümüzde mahlas dememiz lazımdı niye dememişiz acaba
uzun zamandır hasta olduğum için dünyadaki en değerli şeyin sağlık olduğunu düşünüyorum
sana da bir sürü sağlık dilerim
huzur para falan da yanında gelsin hobi olarak uğraşırsın