-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne naziksinÇekirdek ailenle sevdiklerinle sevenlerinle musmutlu yıllar geçirmen dileğiyle @Slash doğum günün kutlu olsun yeni yaşın bütün güzellikleri beraberinde getirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 109678
Bilmukabele gardaşum adam <3sağlık huzur hayırlı ömür dilerim gardaşım
Çok teşekkür ediyorum, çok naziksinizDoğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara @Slash
ZeyZey çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere![]()
Yaaaa…. Tenk yuğğğ cicimAaaaaa
HEPİİİİ BÖRTDEEEEY TUUU YUUUU
YENİ YAŞ BOL BOL SAĞLIK MUTLUK HUZUR GETİRSİNNNN
NİCE GÜZEL YILLARIN OLSUNNN<333
Teşekkürler bilmukabele efenimGönlünce senelere sağlığınla birlikte Slash..
Dilommm sen de iyi ki doğduncanım cengom, doğum günün kutlu olsun. birlikte uzuun sürecek yıllarımız olsun. seni seviyorum<3 iyi ki doğdun.
16 Mart, 8 Aralık ve 13 Nisan olmak üzere 3 adet doğum günüm mevcut ogicimbu cengiz bey 2 ay önce de doğmamış mıydı kaç doğum günü var bu adamın sürekli doğum günü kutlanıyormuş gibi geliyor bana................
Teşekkür ederim kankuş. Sana da iyi bayramlar <3iyi ki doğdun kankuş <üç
Allah’ın hakkı 3’tür… bu da 3…..
Tişikkirlir Azeeeğğğğ öhöm. Çok naziksinNice mutlu seneler dilerim slassshh eşinle ve evcil dostlarınla güzel senelerin olsun hep beraber![]()

Nef nef… bilmukabeleslash slashhh musmutlu yıllar, huzurun eksik olmasın
Teşekkür ederimnice musmutlu senelere
Teşekkürler SezMutlu yillar cane<3
Tişikkirlir sipirminMutlu yıllar minik moğolum benim