Müslüme’nin Ablasıda..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
DNA sonuçlarından sonra müslümenin ablasıda babası yaşlı şeytan çıktı..ablası kafadan sakat mı ne kardeşi ölmüş neredeyse kahkaha atacak gibi..

Ölen Müslüme’de tecavüze uğramış iddiası var.aslında böyle olaylar kırsal bölgelerde çok,çoğu akraba olduğu için üstünü örtüyorlar.eşcinsellik olsun,pedofili ve diğer cinsel tercihler saklanılıyor

Müge niye devam
Etmiyor konuya her program da ayri Internet de ayri birsey duyuyoruz yalanlamislar diye duydum Bugün de bir Cok söylenenleri.. isin icinden cikilmiyor sanki

@Yabani böyle bir ortamda o ablanın normal olabilmesi mümkün mü?
Çocukları bu duruma mahkum eden ve sessiz kalan her aile ferdi yargılanmalı ve ceza almalı ki emsal teşkil etsin.
Bu tip durumlarda "korktum" bahanesi ile o çocuklara bu eziyet yıllardır nasıl yaşatılır?
Biri öldü ve diğerleri de ağır travma yaşıyorlar.
Yaşananlara şahit olup göz yuman herkesin ceza alması gerekiyor.

@Yabani böyle bir ortamda o ablanın normal olabilmesi mümkün mü?
Çocukları bu duruma mahkum eden ve sessiz kalan her aile ferdi yargılanmalı ve ceza almalı ki emsal teşkil etsin.
Bu tip durumlarda "korktum" bahanesi ile o çocuklara bu eziyet yıllardır nasıl yaşatılır?
Biri öldü ve diğerleri de ağır travma yaşıyorlar.
Yaşananlara şahit olup göz yuman herkesin ceza alması gerekiyor.
Haklısınız lefty hanım.ne diyelim insanın olmadığı her yer cennettir..adaleti sağlamak Müge’ye kalmış düşün ülke ne durumda

Geri