Müslümanlar ve Türkiye Doğu Türkistan Zulmüne Neden Susuyor.

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'de ki Dini kanalları takip ediyorum. Bir gün bile Doğu Türkistan'dan bahsetmiyorlar üstelik bazı Dini kanallar Çin filmlerini Müslümanlara izlettiriyor.

Ümmet-i Muhammed, Osmanlıyla bitti mi?
AKP'ye yalakalık yaparak çok Dindar olacağınızı mı sanıyorsunuz?
Dünyanın bir çok bölgesinden Müslümanlar zulüm görürken siz sadece siyasi emelleriniz uğruna, menfaat elde etmek için onu kendi politikanız haline getiriyorsunuz.

-Öldürmek için özellikle Hafız ve ilim talebelerini hedef alıyorlar bu şekilde halkı inanç yönünde zayıflatmak istiyorlar!''

- Ramazan'da camiye gitmek yasak!

- Oruç tutmak yasak!

- Birlikte ibadet yasak!

- Tesettür kıyafeti satılması yasak!

- Belli başlı Camilerin açılması serbest diğerleri kilitli!

Oysa ki; gerçekten Peygamber Efendimizin sözlerini uygulasaydınız. Şu sözleri sizlere büyük bir nasihat olurdu.

- Müslüman müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, onu düşmana teslim etmez. Din kardeşinin ihtiyacını karşılayanın, Allah da ihtiyacını karşılar.

Peygamber Efendimiz | Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)

Siz Doğu Türkistan'ı, Libya'yı, Kerkük'ü ve bir çok Müslüman Ülkeyi siyasetinize feda ettiniz?​

özellikle mısır için ölüp biten rabiacıların cevaplamasını temenni ettiğim soru. evet mısır'da güzel şeyler olmuyor ama doğu türkistan'da kanımız, canımız, soydaşlarımız perişan. onlar için neden sesiniz çıkmıyor?

Ölen her Müslüman kardeşimizin hesabı bizden de sorulacak...

Savas ve zulümde Türk mü degil mi, müslüman mi degil mi ayrimi yapilmaz.

Doğu Türkistan da zulüm görenler Uygur Türkleri ! Gözardı edilmesi normal...
Kerkük de hemen hemen her cuma günü Türkmen mahalleleri basılıyor namazda yakaladıkları Türkmenlere ateş açılıyor. Göz ardı edilmesi normal ...

Arapların eline diken batsa 7/24 yazılı ve sözlü basından düşmüyor İktidar önderliğinde Diyanet bile olaya el atıyor ! Cuma namazların da dua edilirken Mısır,Suriyede ki kardeşlerimiz diye dua ediyor imamlar ! Türkistan ,Kerkük geçmiyor malesef o duada !

çin askeri doğu türkistan'da 7 yaşındaki müslüman çocuğa tecavüz ederken, aynı anda mısır'daki zulümü sembolleştiren şovmenlerin samimiyetini sorgulayıp, "doğu türkistan'dakiler türk oldukları için mi umurunuzda değiller?" diye düşünürüm elbette.

Müslüman ''Türk'' oldukları için olabilir mi ultrAslan.
Çünkü onlar millet olarak Türk, bilindiği üzere Müslüman bile olsa, Türk için ağlayınca ırkçı olunur.
Ben, merak ediyorum bu hadisi şerifin hesabını nasıl verecekler.
''Şarkta ki bir mü'minin ayağına diken batsa garbda ki mü'min bu acıyı hissetmezse kamil manada iman etmiş sayılmaz. İman etmeyen de cennete giremez''
(Hz.Muhammed S.A.V)

Müslüman ''Türk'' oldukları için olabilir mi ultrAslan.
Çünkü onlar millet olarak Türk, bilindiği üzere Müslüman bile olsa, Türk için ağlayınca ırkçı olunur.
Ben, merak ediyorum bu hadisi şerifin hesabını nasıl verecekler.
''Şarkta ki bir mü'minin ayağına diken batsa garbda ki mü'min bu acıyı hissetmezse kamil manada iman etmiş sayılmaz. İman etmeyen de cennete giremez''
(Hz.Muhammed S.A.V)

Bunun tek cevabı Türk oldukları için. Zaten bizde Türk olma da ne olursan ol değerlisin ama Türksen vay haline yandın demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri