Müslüman Denince Aklınıza Gelen İlk 3 Şey! (Londralılara Sorduk!)

Konu sahibi son olarak 1225 gün önce görüldü
Müslüman Denince Aklınıza Gelen İlk 3 Şey! (Londralılara Sorduk!)

[YOUTUBE]jx6oMzGI8Oo[/YOUTUBE]

Fareye kediyi sormuşsunuz

Bir Fenerbahçeliye Galatasaray'ı sormak gibi bir şey. lsşkjsşks

ama genellikle güzel cevaplar vermişler

videoyu izlemedim 22 senelik orta doğuluyum bakın bana sorduğunuzda aklıma gelen ilk üç şeyi söyliyim: terör, bomba ve sakal.

Videoyu izlemeyenler için 25-30 yıllık Avrupalıların %90 ı müslümanları iyi insanlar olarak tanımlıyor ve terörle bağdaştırmıyor. Aklınca terörle bağdaştırmaya çalışan azınlıkta video da her ne kadar Avrupalı da olsa 2 lafı bir araya getirip konuşamayanlar. Sanırım eşeklik sadece ülkemizde baki kalıyor :)

videoyu izlemedim 22 senelik orta doğuluyum bakın bana sorduğunuzda aklıma gelen ilk üç şeyi söyliyim: terör, bomba ve sakal.

rE03AN.jpg

abi siz ciddi ciddi avrupalıların müslümanları terörle bağdaştırmadığına mı inanıyosunuz ya:ddd

Yahu pasaporta bi bakıyor müslüman ve Türk adam saatlerce havalimanında bekletti + metro'da benim ve is arkadasimin (sakalı vardi) çantasi herkesin içinde didik didik edildi( ve sadece bize) neden bahsediyorsunuz ? İnsan kendini ne kadar kötü hissediyor ve bunu 3 gün için gittiğimiz Londra da yaşadık biz . Geçiniz bunlari.

Yahu pasaporta bi bakıyor müslüman ve Türk adam saatlerce havalimanında bekletti + metro'da benim ve is arkadasimin (sakalı vardi) çantasi herkesin içinde didik didik edildi( ve sadece bize) neden bahsediyorsunuz ? İnsan kendini ne kadar kötü hissediyor ve bunu 3 gün için gittiğimiz Londra da yaşadık biz . Geçiniz bunlari.

Herhangı Bı ulke havalımanında Muslumansan Turksen adam senı keyfı olarak bekletebılıyor , buna hakkı oldugunu dusunuyor

Benım gıbı sakalın uzunsa , 4 5 saatte beklersın ..
Adam bekletıyor
Benı beklettıler maria (:

Herhangı Bı ulke havalımanında Muslumansan Turksen adam senı keyfı olarak bekletebılıyor , buna hakkı oldugunu dusunuyor

Benım gıbı sakalın uzunsa , 4 5 saatte beklersın ..
Adam bekletıyor
Benı beklettıler maria (:

Zaten şu Paris'te ki olaylardan sonra topluca mimlendik ki ben o donemler gitmistim. Gerçekten bu kadar iyimser olanları anlamıyorum onlar yurt dışına çıkıp hiç terörist muamelesi görmüş mu acaba?
Adam niçin geldin diyor (keyfimden) bunlar yüzünden Avrupa ya gitmek istemem tekrar.
Tamamen masal yıllarca uyutulmus gibi hissettim kendimi ve hayalkirikligi yaşadım. Bizzat yaşadım biri bana ama sen terörist değilsin onlar gibi değilsin dedi şok oldum.

Onlar bizim sınırdan (suriyeiler), havalimanından rahatça geçerken bu kadar le pençe olmamıza kızıyorum.

Zaten şu Paris'te ki olaylardan sonra topluca mimlendik ki ben o donemler gitmistim. Gerçekten bu kadar iyimser olanları anlamıyorum onlar yurt dışına çıkıp hiç terörist muamelesi görmüş mu acaba?
Adam niçin geldin diyor (keyfimden) bunlar yüzünden Avrupa ya gitmek istemem tekrar.
Tamamen masal yıllarca uyutulmus gibi hissettim kendimi ve hayalkirikligi yaşadım. Bizzat yaşadım biri bana ama sen terörist değilsin onlar gibi değilsin dedi şok oldum.

Onlar bizim sınırdan (suriyeiler), havalimanından rahatça geçerken bu kadar le pençe olmamıza kızıyorum.

Çunku ınsanlara sana onyargıyla yaklasmalarını saglayacak seyler sundun ,
kım dıyebılır kı Adamlar bıze bosuna onyargıyla yaklasıyor
Musluman gorunen butun ınsanlar , hakkını avrupada bombalı eylemlerle aradı ..
Hollanda hava lımanı , Parıs katlıamı ,
Musluman olan veya gorunen ınsanlar tarafından yapıldı
Adam halıyle sana terorıt gozuyle bakıyor

Adaların kafasında kı musluman tanımı su , Sakallı
Cunku butun teror eylemlerınde bu tıp ınsanlar basrol oynadı ..

Yanı su Adam bakıyor yuzune , Takım elbıselısın , Gayem gıyımın kusamın yerınde ,
hanı aynı tıple avrupada beyfendısın , Lumbersexuel dıye , hıppı dıye bır tarzın olur
adam Turksun ya
Adam havalımanında saatlerce oyalıyor ,

bir ara Türkler barbardı onlara gerçi hala da öyledir belki tam bilmiyorum

adamların kafasına Müslümanlar bombacı, terörist olarak yerleşmiş

videodaki kişilerin yarısı, Müslümanlar bu teröristlerden rahatsız, hatta en başta onlar nefret ediyor diye yorumda bulunanlarda oldu

Nasıl ki ülkemizde her kafa aynı değilse, yabancılarda da bizler için farklı düşünceler bulunuyor

Geri