Muslera ve Sehic yorumlarınız?

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sanayide pek bilmediğiniz iş kolu kalıp işleri falan
Yıllardır akp için trollük yapıyon üstüne gidip kalıp işleriyle mi uğraşıyon sanayide :(

Ben seni devlet memuru felan sanıyordum.

Senin troldaşların çift maaş alıp zengin oldu sen akşamın 8 i olmuş sanayide çalışıyon hala. Üzücü.

Yıllardır akp için trollük yapıyon üstüne gidip kalıp işleriyle mi uğraşıyon sanayide :(

Ben seni devlet memuru felan sanıyordum.

Senin troldaşların çift maaş alıp zengin oldu sen akşamın 8 i olmuş sanayide çalışıyon hala. Üzücü.
Devlet memurluğu nedir ya hangi memur benim kadar kazanıyor

Plesk mantıklı olanı söylüyor her zaman. Kör kütük fanatiktik yapmıyor. Ama bazı olaylara objektif bakamıyor sadece
forumda futbol konusunda aklı başında yorumları var Plesk'in ve bir kaç kişi daha var böyle onlar @crimethink @wiltord haklıya haklı, haksıza haksız diyorlar. ben konuyu tamamen biraz tartışalım , gündem biraz değişsin diye açtım. Muslera bu ülkede hepimizin sevgisini kazanmış biri bir kaç yanlışı dışında çok yanlışı yok adamın:=)

Bu Beşiktaşlılar kadar boş muhabbet yapan yok, ligde bir iddiaları kalmayınca boş işlere verdiler kendilerini biz de buradayız demeye çalışıyorlar

Ağlamalarıni da biliriz hiç sıkıntı yok

Muslera, alex bende çok ayrı yerleri var.
Gerçek birer beyefendi ve aile babası.
Birçok isim sayabilirim ama bunlara yetişemezler çünkü tüm futbol hayatları burada geçti diğerleri gibi 2-3 yılda temiz görünüp gitmediler. Ve hiç bir anti fairplay içerisinde bulunmadılar.
Ben muslera bunu yaptıysa haklı bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Ve kesinlikle orada icardinin hareketini yapıp gönderme yaptı sehic.
Ama maç devam ederken veya bittiğinde bu hareketin en az sarı kart olması gerekirdi.
Soyunma odasına giderken bile kırmızı kart yiyenler var.
Dolayısıyla insanlık halidir deyip muslerayı haklıda bulsam hak olarak kart çıkması gerekirdi diyorum.

Muslera, alex bende çok ayrı yerleri var.
Gerçek birer beyefendi ve aile babası.
Birçok isim sayabilirim ama bunlara yetişemezler çünkü tüm futbol hayatları burada geçti diğerleri gibi 2-3 yılda temiz görünüp gitmediler. Ve hiç bir anti fairplay içerisinde bulunmadılar.
Ben muslera bunu yaptıysa haklı bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Ve kesinlikle orada icardinin hareketini yapıp gönderme yaptı sehic.
Ama maç devam ederken veya bittiğinde bu hareketin en az sarı kart olması gerekirdi.
Soyunma odasına giderken bile kırmızı kart yiyenler var.
Dolayısıyla insanlık halidir deyip muslerayı haklıda bulsam hak olarak kart çıkması gerekirdi diyorum.
sarı kart yedi, sarı kart yedi.

Geri