Music Bank İstanbul Welcomes

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 2412 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle ama vallahi ayırt edilemiyor ya :D

yok yaf aslında ren kıza hiç benzemiyor :D sadece saçları sarı ve uzun ya ondan dolayı bence :D
nuest-ren.png

hiç daha bir koreli erkegi kıza benzetmedim :D

Aslında birbirlerine o kadar çok benziyorlar ki siz sevdiklerini onlara benzetmek istemiyorsunuz :heyoo:

paylaştıklarımdan en yakın bu ALLAH aşkına birbirlerine nerde benziyorlar göz var nizam var sevdigim için değil :D

3ff672caad35b2d6b0690df29f799d28.jpg

Tarzım değil değil ki öyle pıtırcık tarzı diziler falan (: yoksa çoktan başlamıştım izlemeye.

Tarzım değil değil ki öyle pıtırcık tarzı diziler falan (: yoksa çoktan başlamıştım izlemeye.

belki izleseniz karıştırmazsınız dedim :) ayrıca dizileri çok güzel olur ptırcık filan ön yargıya gerek yok sonuçta hiç izlemedin ki :D tarihi diziyse tarihi fantastikse fantastik dramsa dram aksiyonsa aksiyon sonuçta tek romantik komedi dizi yapmıyor bu adamlar pıtırcık olsun :)

Dediğin gibi ön yargı vesaire vesaire,ama nedense hareketleri falan erkeksi gelmiyor bana o yüzden neyse,bu kadar izlenildiğine göre beğenenleri çoktur diyorum ve noktamı koyuyorum(:

Dediğin gibi ön yargı vesaire vesaire,ama nedense hareketleri falan erkeksi gelmiyor bana o yüzden neyse,bu kadar izlenildiğine göre beğenenleri çoktur diyorum ve noktamı koyuyorum(:

işte bak bi ön yargı daha erkeksi gelmiyor diyorsun :D neyse dedigin gibi begeneni çok diyorum noktamı koyuyorum bu arada gu family book dizisine yinede bi başla derim :D arayada tavsiye bırakalım belki fikrin değişir :D

kız zaten ss501 toparlanıyor tvxq çok zor hukusal olayları filan oldu SM ile ilgili bayagı şey atlattı sonra jyj olarak zaten ayrılanlar grup kurdu :D

Bilmiyordum ya demek ki olaylı ayrılmışlar uzun zamandır takip etmiyorum haberim yoktu ayrıldıklarından .
Ss501 icin sevindim hepsi bireyseldi demek ki akılları başlarına geldi birlesiyorlar :D cok guzel bir haber bu TATLI :cici:

Bilmiyordum ya demek ki olaylı ayrılmışlar uzun zamandır takip etmiyorum haberim yoktu ayrıldıklarından .
Ss501 icin sevindim hepsi bireyseldi demek ki akılları başlarına geldi birlesiyorlar :D cok guzel bir haber bu TATLI :cici:

bencede :D umarım tamamen birleşim olur gerçi hyun joongdan bu konuda şüpheliyim ama çok güzel olurdu :F

Kuzum biletimi aldım ben de 7 Eylül'de İstanbuldayım : )))

TATLI Sende geliyor musun konsere?

Kuzum biletimi aldım ben de 7 Eylül'de İstanbuldayım : )))

TATLI Sende geliyor musun konsere?

malesef gelemiyorum :/ bi elf olarak bu konuda çok üzgünüm :/

Gel gel ,görüşürüz gelmişken kuzum (:

TATLI
bu arada Perius denen arkadaş Gu Family Book muydu neydi onun çevirmenidir :p​

:D efsane dizimden bahsederken güzel bahset hııır :D süpermiş

koreanturkun çevirmenimisin Perius
hiii reklama girdi :D neyse genel forum değil

malesef gelemiyorum :/ bi elf olarak bu konuda çok üzgünüm :/

:D efsane dizimden bahsederken güzel bahset hııır :D süpermiş

koreanturkun çevirmenimisin Perius
hiii reklama girdi :D neyse genel forum değil

Hırrlamaaaa :D

Hıhı çevirmenidir Ezgi adıyla görmüşsündür zaten dizinin çevirmen kısmında.

Hırrlamaaaa :D

Hıhı çevirmenidir Ezgi adıyla görmüşsündür zaten dizinin çevirmen kısmında.

ehehe :D evet görmüş olabilirim :) zaten iki tane müdavim oldugum site var yeppudaa ve koreantürk muhakkak izlemişimdir birinden birinde çevirilerini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri