Öyle ama vallahi ayırt edilemiyor ya![]()
yok yaf aslında ren kıza hiç benzemiyor
hiç daha bir koreli erkegi kıza benzetmedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle ama vallahi ayırt edilemiyor ya![]()
Hepsi ikiz üçüz dördüz sanki mübarek![]()
birbirlerine hiç benzemiyorlar ki :hih:
Aslında birbirlerine o kadar çok benziyorlar ki siz sevdiklerini onlara benzetmek istemiyorsunuz :heyoo:
Hepsi birbirine benzeyen düş eşler gibi aynı![]()
Bizim gözler sıkıntılı o zaman benziyolar işte![]()
Tarzım değil değil ki öyle pıtırcık tarzı diziler falan (: yoksa çoktan başlamıştım izlemeye.
Dediğin gibi ön yargı vesaire vesaire,ama nedense hareketleri falan erkeksi gelmiyor bana o yüzden neyse,bu kadar izlenildiğine göre beğenenleri çoktur diyorum ve noktamı koyuyorum(:
kız zaten ss501 toparlanıyor tvxq çok zor hukusal olayları filan oldu SM ile ilgili bayagı şey atlattı sonra jyj olarak zaten ayrılanlar grup kurdu![]()
Bilmiyordum ya demek ki olaylı ayrılmışlar uzun zamandır takip etmiyorum haberim yoktu ayrıldıklarından .
Ss501 icin sevindim hepsi bireyseldi demek ki akılları başlarına geldi birlesiyorlarcok guzel bir haber bu TATLI :cici:
Onları bir arada görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum Kore'yi onlarla sevdim
bencedeumarım tamamen birleşim olur gerçi hyun joongdan bu konuda şüpheliyim ama çok güzel olurdu :F
Dediğin gibi ön yargı vesaire vesaire,ama nedense hareketleri falan erkeksi gelmiyor bana o yüzden neyse,bu kadar izlenildiğine göre beğenenleri çoktur diyorum ve noktamı koyuyorum(:
malesef gelemiyorum :/ bi elf olarak bu konuda çok üzgünüm :/
efsane dizimden bahsederken güzel bahset hııır
süpermiş
koreanturkun çevirmenimisin Perius
hiii reklama girdineyse genel forum değil
Hırrlamaaaa
Hıhı çevirmenidir Ezgi adıyla görmüşsündür zaten dizinin çevirmen kısmında.