Music Bank İstanbul Welcomes

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Konu sahibi son olarak 2411 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Fanların Yaptıgı videolar

Istanbul Welcomes Super Junior (Music Bank Istanbul Teaser)
[YOUTUBE]yZRrbwZIm-k[/YOUTUBE]

Istanbul Welcomes Ailee (Music Bank Istanbul Teaser)

[YOUTUBE]2pbjM5CGQp8[/YOUTUBE]

Istanbul Welcomes FTISLAND (Music Bank Istanbul Teaser)

[YOUTUBE]ilsDDxxZ07Q[/YOUTUBE]

Istanbul Welcomes MBLAQ (Music Bank Istanbul Teaser)

[YOUTUBE]3kjA49bN5Lo[/YOUTUBE]

Music Bank in Turkey(Istanbul) on 2013 September 7! | kbsworld |
[YOUTUBE]Av3AgHaxfRs[/YOUTUBE]

Music Bank in Turkey(Istanbul) on 2013 September 7!! (New Version) | kbsworld |
[YOUTUBE]NbovAscKTqk[/YOUTUBE]

Ailee yerine SNSD ,Miss A yerine de dağılmasaydı SS501 olsaydı ne güzel olurdu : ( Suju ve FtIsland da doğru seçim : (

Ailee yerine SNSD ,Miss A yerine de dağılmasaydı SS501 olsaydı ne güzel olurdu : ( Suju ve FtIsland da doğru seçim : (

anladıgım kadarıyla her müzik şirketi bi grubunu yollamış ondan suju snsd olabilirdi ama ozaman suju belki gelemezdi iyi seçim :D ss501 jyj ve ya tvxq olabilirdi miss A iyidir ama ya Suzy var :D :D müzigi komik gelir hep şu şarkı çok dinlerim :D [M/V] miss A(

anladıgım kadarıyla her müzik şirketi bi grubunu yollamış ondan suju snsd olabilirdi ama ozaman suju belki gelemezdi iyi seçim :D ss501 jyj ve ya tvxq olabilirdi miss A iyidir ama ya Suzy var :D :D müzigi komik gelir hep şu şarkı çok dinlerim :D [M/V] miss A(

Klipte çok komikmiş :D Miss A'yı pek bilmiyorum ama ilginçler : ( SS501 olsaydı keşke Türkiye'de onları görmek isterdim ,DBSK 'dan biri gelmişti geçen sene ,,Kim Hyun Joong gelseydi ona da razıydım :D

Klipte çok komikmiş :D Miss A'yı pek bilmiyorum ama ilginçler : ( SS501 olsaydı keşke Türkiye'de onları görmek isterdim ,DBSK 'dan biri gelmişti geçen sene ,,Kim Hyun Joong gelseydi ona da razıydım :D

Jaejoong gelmişti evet :) keşke ama grup malesef dağıldı gibi birşey :D gerçi yeniden bir şarkı için toplanacakları söyleniyor ama kısmet :D

Bir de ben sizin hangi dilden konuşup anlaştığınızı çözebilsem :D

uju snsd olabilirdi ama ozaman suju belki gelemezdi iyi seçim :D ss501 jyj ve ya tvxq olabilirdi miss A iyidir ama ya Suzy var :D:D müzigi komik gelir hep şu şarkı çok dinlerim :D[M/V] miss A

Gibi :D Türkçe meali yok mu o cümlelerin
Miss A kim ne :D grup mu? insan mı :ahah:
SS501 ne öyle robot markası gibi :D :suss:

Suzy'i anladım o insan sanırım :dancing:

tvxq ne? insan mı :D grup mu :hihi:

Gibi gibi.

uju snsd olabilirdi ama ozaman suju belki gelemezdi iyi seçim :D ss501 jyj ve ya tvxq olabilirdi miss A iyidir ama ya Suzy var :D:D müzigi komik gelir hep şu şarkı çok dinlerim :D[M/V] miss A

Gibi :D Türkçe meali yok mu o cümlelerin
Miss A kim ne :D grup mu? insan mı :ahah:
SS501 ne öyle robot markası gibi :D :suss:

Suzy'i anladım o insan sanırım :dancing:

tvxq ne? insan mı :D grup mu :hihi:

Gibi gibi.

bi sn hemen konu altına atıcam :)

türkiye ye gelecek olan grupları ve onlar gelmeseydi kim gelirdi gibisinden bir var sayım yaptık işte onlar bunlar :D

ailee
tumblr_m5fe1mp0fw1rpo5ruo1_500.jpg

snsd
d-snsd-33295635-1280-800.jpg

miss A (sandalyede oturan SUZY)
miss-a.png

SS501
ss501+4.jpg

Super JUnior yani SUJU
3ff672caad35b2d6b0690df29f799d28.jpg

FT Island
FT+Island+3.png

TVXQ
46449-tvxq-2013-calender-photo-collection.jpg

Hımm okka hatunları çok tatlıymış,erkekleri göremedim ben :D bu asyalılar da ayırt edemiyorum erkek ve hatunları hepsi hatuna benziyor ya :p

Hımm okka hatunları çok tatlıymış,erkekleri göremedim ben :D bu asyalılar da ayırt edemiyorum erkek ve hatunları hepsi hatuna benziyor ya :p

geçenlerde Nuest grubu geldi hava alanında kadın sanıp üyelerden birini kadın görevli aramış :D Ren aranan kişinin ismi Ren de hiç bozuntuya vermemiş sonra kadın görevli biraz arayınca demiş ki bu erkek :D

993316_596690327029470_1807014613_n.jpg

Bir de ben sizin hangi dilden konuşup anlaştığınızı çözebilsem :D
:D :D

Jaejoong gelmişti evet :) keşke ama grup malesef dağıldı gibi birşey :D gerçi yeniden bir şarkı için toplanacakları söyleniyor ama kısmet :D
Dağıldıklarını bilmiyordum ,toparlanırlar inşallah SS501 de toparlansa keşke .
İlk başta bende az karıştırıyordum ama alıştık artık.:D

:D :D

Dağıldıklarını bilmiyordum ,toparlanırlar inşallah SS501 de toparlansa keşke .

İlk başta bende az karıştırıyordum ama alıştık artık.:D

kız zaten ss501 toparlanıyor tvxq çok zor hukusal olayları filan oldu SM ile ilgili bayagı şey atlattı sonra jyj olarak zaten ayrılanlar grup kurdu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri