Murat Dalkılıç, "Merve Boluğur" sessizliğini bozdu: Evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler'in programı Linç@'e katıldı.

Programda "Ben mutlu bir yuvam olsun istedim... Çok acıklı konuştum ama! Hep bir erkek çocuğum olsun istedim" diyen Boluğur ve eski eşi Murat Dalkılıç ile ilgili bir video yapılarak sosyal medyaya servis edildi.

Dalkılıç konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Dalkılıç'ın açıklaması:

"Günlerdir DM kutuma gelen sevgi dolu mesajlarınız beni derinden etkiliyor. Ben de son zamanlarda sağlık sorunları yaşıyorum, o yüzden konuyla pek ilgilenemedim. Herhalde artık bir şeyler söylemek lazım. Bana gönderdiğiniz video güzel bir edit. Orada hedef gösterilen kişi maalesef ben değilim. Eski karım ne benimle beraberken ne de evliyken çocuk sahibi olmak istemiyordu. Dolayısıyla benden bahsetmiyor. Muhtemelen benden sonraki bir şeyden bahsediyor. Biraz üzüleceksiniz ama... Bunları konuşmak için üstünden çok fazla zaman geçmedi mi? Ben hatırlamıyorum siz hatırlıyorsunuz. Hepiniz mutlu bir son bekliyorsunuz ama film biteli çok oldu."

Kaynak

1708203818204-en-son-ozel-haber-psd-si-7.jpg

Dalkılıç haklı ve üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen sürekli eski eşi ile anılmaktan bıkmıştır diye tahmin ediyorum ayrıca ünlü de olsalar hiç kimsenin özel hayatına bu kadar karışılmaması gerekiyor.

Gerçekten sevenin âhı tutar…

Murat kadını mahvetti… kadına bir gençlik borçlu..Delirtti kadını

Kadını mahfetti mi yoksa delirtti de şizofren mi yaptı? Murata kızamıyorum Merve de biraz sakin sevseydi herşeyin sonu var herşey bitebilir başta bunları bilerek atılmalı her adım yapıştı da yapıştı kim olsa yılar ve uzak durur tek taraflı değil

Muratın eski ilişkileri de çok iyi değildi adam takıntılı olduğunu eserin programında da dile getiriyordu..en mük ilişki gubseyle barışın maşallaaaahhhh

eskiden
senden çocuğum olsun istiyorum
bir oğlum olsun adı can olsun
dinleyip efkarlanıyorduk

yav eskiyi bir atin ya. guzelce bir yere koyun, saklayin veya unutun. ciddi ciddi merve ve murat bikti, ben biktim, magazin ve turkiye halki bikmadi.

Geri