Murat Dalkılıç: 8'inci kez ameliyat oldum

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Murat Dalkılıç, burnundan ameliyat olduğunu duyurdu. Daha önce ilkokuldan beri burnuna estetik yaptırdığını söyleyen Dalkılıç, 8'inci ameliyatını oldu

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz yıllarda bir estetik itirafında bulunmuştu. İlkokuldan beri burnundan operasyon geçirdiğini söyleyen 40 yaşındaki şarkıcı, "Estetik yaptırdım. Hatta 7 kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu" demişti.

Murat Dalkılıç, ayrıca "Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi" ifadelerini kullanmıştı.

8'İNCİ AMELİYATINI OLDU

"Artık bir şey de olsa burnumu yaptırmayacağım, yoruldum" diyen Murat Dalkılıç, 8'inci kez ameliyat oldu.

Kaynak

3634528_412a9d033284f4825da07041cbb86e5d_640x640.jpg

ya sen suratını baştan yaratsan ne olur hobbit.... 170 miydi bunu boyu kaçtı?kdjf boy tipsizi.....

Zorunlu ameliyat kadar kötüsü yoktur ancak insanlar keyfi de yaptırabiliyor ki burun ameliyatları o kadar da basit değil. Günlerce nefes alamayıp acı çekebiliyorlar.

Geri