Umarım forumdan tanıdık çıkmaz ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eminim adam diyordur ilerde satarim para yapar o forma rasko . Da bozun terli havlusundan bi cacik cikmaz:/erkekler çok da şaapmasın, bi topçu -hele ki mesut özil vs. gibi yıldız olanlar- terden üç kilo olmuş leş gibi formasını tribüne attığında 50 tane adam birbirine girmiyor mu? itiş kakış formayı kapan evine götürüp yıkatmıyor bile, aynı hesap.
Futbolcuların kokmuş çorabını da kapışıyorlar .(Kokmuş çorabı varsa onuda kapışsınlar.![]()
Onlar koklaya dursunlarr.. Ben yüzey temizleyici koklamaya gidiyorum.Futbolcuların kokmuş çorabını da kapışıyorlar .(
Biz arap sabunu ve beyaz sirke .(Onlar koklaya dursunlarr.. Ben yüzey temizleyici koklamaya gidiyorum.![]()
onun da alıcısı bulunur da topçununki kadar rağbet olmaz tabiiEminim adam diyordur ilerde satarim para yapar o forma rasko . Da bozun terli havlusundan bi cacik cikmaz:/
1 haftadır yeterince sirkeye arap sabununa doydum. Turşu gibi hissediyorum kendimi.. Farklılık olsun işte.. Yarın porçöz kullanırım kesinBiz arap sabunu ve beyaz sirke .(