Murat boz’un terli havlusu için kızlar birbirine girdi..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Umarım forumdan tanıdık çıkmaz ..

babaları terlese huzur evine bırakır bunlar... şu yaptıklarına bak. sonra da justin bize hi demedi diye ağlarlar, niye hi desin size... kendi terli havluma bile şu kadar sarılmam. çekiştire çekiştire kurutsunlar havluyu diye mi attı acaba?

erkekler çok da şaapmasın, bi topçu -hele ki mesut özil vs. gibi yıldız olanlar- terden üç kilo olmuş leş gibi formasını tribüne attığında 50 tane adam birbirine girmiyor mu? itiş kakış formayı kapan evine götürüp yıkatmıyor bile, aynı hesap.

erkekler çok da şaapmasın, bi topçu -hele ki mesut özil vs. gibi yıldız olanlar- terden üç kilo olmuş leş gibi formasını tribüne attığında 50 tane adam birbirine girmiyor mu? itiş kakış formayı kapan evine götürüp yıkatmıyor bile, aynı hesap.
Eminim adam diyordur ilerde satarim para yapar o forma rasko . Da bozun terli havlusundan bi cacik cikmaz:/

Aha bu adamin Hasan Mezarci dan farki ne simdi?

Kokmuş çorabı varsa onuda kapışsınlar.:emoji_money_mouth:

ne kostarika, ne deee çin, ne deee sambacı brezilya" senesini hatırlarım... yani 2002... ben bir ümit davala hayranıydım ve her maç sonrası çıkan, davala'nın bulunduğu spor sayfalarını saklardım.. fazla şey yabmayalım, küçüktüm... yani havlu koleksiyonu bana göre değildi ama bir davala beğenimiz mevcuttu. neyse sonra bir gün bir röportajına denk geldim ve puf. bitti hayranlık filan. diksiyon deseen yoook, cümle kurma becerisi meh. evet o yaşta bile benim için konuşma tarzı önemliydi... beni kaybettin davala... bir devrin erkeklerinin saçlarından sen suçlusun...

images (29).jpeg

bu arada foti ararken baktım da davala yaşlı olmuş artık...

olur yani böyle saçmalıklar.... çok yüklenmeyelim

İnsanların hayranı olduğu kişilerin özel eşyalarına sahip olma isteği ve bunun için savaşması normal.
Size garip gelen şeyler başkalarının hayalî olabilir.
Ha benim gibi hiçbir şeye ve kişiye hayranlığı olmayanlar için önemsiz bir durum.
Pozisyon normal, oyna devam.

Geri