ÜSözlük Muphem

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba çiçeğim.
Şöyle bir sözlük konusunu baştan aşağıya inceledikten sonra, senin sözlük konusunun olmaması hem şaşırttı hem de mutlu etti.. çünkü ben açacağım.
Geçen gün gelmiş sözlüğüme "çok çok severim, ama belli etmem" yazmış..
Evet, ben de çok çok çok çok severim.. ama belli ederim :*
Sanal ortamda tanıdığım birkaç kıymetli kişiden biridir muphem. Çok yetenekli birisidir, sosyal bir insan. İnsan ilişkileri güzel, pamuk gibi kalbi olan, çok sevdiğim değerlim.
Bu foruma da başka yerlere de katkısı çok. Forum içindeki tavırları, insanlara yaklaşımı muazzam. Anlık kraliçesi o, yaptığı müthiş yemek ve çörek çeşitlerine bayılıyorum :) olsa da yesek derim hep.
Ah bir de kedisi var.. çokça sever.. hep derim kedi seven kadından uzak duracaksın, ama durmam..
O sakinliğini seviyorum, sohbet ederken dinleniyorum. Uzun yıllar oldu, çizgisi hiç değişmeyen, kalitesinden ödün vermeden, girdiği her ortamda bir yıldız gibi parlayan tatlı şey, her şey gönlünce olsun.
Seni tanıdığım için çok mutluyum.

Canım Cafer.... :*
Yazdıkların bir övgüden çok daha fazlası… İnsanın görülmüş, anlaşılmış ve gerçekten değer verilmiş hissettiği o nadir duygulardan. Bu kadar incelikle bakabilen bir kalpten gelmesi, kelimelerini daha da kıymetli kılıyor.
Beni böyle bir yerden görmen, böyle bir kalpte karşılık bulmam benim için büyük bir onur. Kelimelerinin arkasında duran samimiyet ve sevgi, her şeyden daha değerli.
İyi ki seni tanımışım, iyi ki yollarımız kesişmiş.
İyi ki birbirimizi kelimelerden öte bir yerden tanımışız.
Bu güzel kalbin ve cömert sevgin için çok teşekkür ederim. Kalbimde yerin çok özel. <3

Benim çok samimiyetim yok fakat uzaktan uzağa severim kendisini. Bazen isyanlarını öyle tatlı buluyorum ki tebessüm ettiriyor... Mutfakla arası çok iyi , kedileri çok seviyor eee daha ne olsun. Her şey gönlünce olsun:kalp:

kanımın ısındığı biri, tanımasam da pozitif hisleri geçirmesi güzel
mutlu olsun hep

eski forumdayken çok sık irtibattaydık, sonra ne oldu da uzaklaştık anımsamıyorum ama sevecen biri. burada biraz ciddi duruyor ama birebir sohbet esnasında bayağı bir eğlenceli. şu sıralar sadece mutfaktaki maharetlerini gösteriyor ama el işlerinde de başarılı. bana bunu hediye etmişti; kullanmıyorum, astım, saklıyorum<3

IMG_2425.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben onu ilk simge nicki ile tanımıştım :d Hey gidi ne seneler geçirmiştik beraber orada. Lady vardı, angelus vardı, yosun,süslü,ruj,she...
Ne güzeldi her şey. Kavgalar olurdu ama bayağı değildi hiç.
Sonra bir ara koptuk ama kopma nedeni sosyal ağlar yüzündendi...
Enerjik bir kadındır ama aynı zamanda da sakin görünür dışarıdan bakınca, çok iyi dinleyicidir ve destek olmaya çalışır her şekilde insana.
Her şey gönlünce olsun çiçeğim hamarat kadınım...

Ben onu ilk simge nicki ile tanımıştım :d Hey gidi ne seneler geçirmiştik beraber orada. Lady vardı, angelus vardı, yosun,süslü,ruj,she...
Ne güzeldi her şey. Kavgalar olurdu ama bayağı değildi hiç.
Sonra bir ara koptuk ama kopma nedeni sosyal ağlar yüzündendi...
Enerjik bir kadındır ama aynı zamanda da sakin görünür dışarıdan bakınca, çok iyi dinleyicidir ve destek olmaya çalışır her şekilde insana.
Her şey gönlünce olsun çiçeğim hamarat kadınım...
Ne güzel günlerdi yaa♡

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Geri