Münibüsten inerken oturanların ayaktakilerden önce inme sorunsalı!

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Dedeleri teyzeleri es gececegiz, idare edeceğiz aramizda. Anlatsanda anlamayacak haldeler maalesef.

senden evvel binmişlerse "acaba yosun binicek mi bilen var mi" diye sormamasi da nerden baksan buyuk ayıp.
yarim saat 1 saat yol gelmis olabilirsin tamam da bi sor dimi! bide sen bindin onlarinda inecegin yeri bilmemesi ayri bir sinir yapti bende cikiyorum disari biraz hava alicam bu nasil is laaaaaayhhhhnn
SillyIdenticalCommongonolek-max-1mb.gif

senden evvel binmişlerse "acaba yosun binicek mi bilen var mi" diye sormamasi da nerden baksan buyuk ayıp.
yarim saat 1 saat yol gelmis olabilirsin tamam da bi sor dimi! bide sen bindin onlarinda inecegin yeri bilmemesi ayri bir sinir yapti bende cikiyorum disari biraz hava alicam bu nasil is laaaaaayhhhhnn
Ekli dosyayı görüntüle 62451
senin banlanma zamanın geçmiş bence ya saçma sapan konuşma .

Oldu olacak afiş assinlar son durakta inecekler dışında oturmak yasaktır

sanırım bi kaç kişi yanlış anlamış konuyu. açıklık getirmek isterim =)
konu oturanların ayaktakilerin ineceği duraktan önce inmeleri değil, aynı durakta ayaktakilerin de inmeye hazırlandığı zamanda oturanların ayağa fırlayıp ayaktakinin önüne atlaması. ufaktan bi kenara iteleme durumu oluyor
böyle olunca yosun yerden göğe haklı.

sanırım bi kaç kişi yanlış anlamış konuyu. açıklık getirmek isterim =)
konu oturanların ayaktakilerin ineceği duraktan önce inmeleri değil, aynı durakta ayaktakilerin de inmeye hazırlandığı zamanda oturanların ayağa fırlayıp ayaktakinin önüne atlaması. ufaktan bi kenara iteleme durumu oluyor
böyle olunca yosun yerden göğe haklı.
Teşekkur ederim vaktim yoktu tekrar yazmaya suan yemekte yazayım dedim sen yazmışsın sağ ol:)

Yaslilara hürmet lütfen.

Deliler vallahi yaaa yok yani oturarak gelmişsin ayakta duranlara biraz saygı bırak bari önce insinler...
özellikle bu yaşlı teyzeler otururlar ama herkesten önce inmek isterler oldu annem!

bence münibüscüler duraklardan biran önce kalkmak icin hizli hareket ettikleri icin yaslilardada inemiyecam korkusu oluyor

millet sadece birbirinin onune gecmeyi ve itip kakmayi biliyor. beklemek yok. otobus ve trenlerde daha yolcu inmemisken, iceri dalmaya calisan diger yolcular var. ula sakin ol. sen de gideceksin. senin de oturabilecek yerin olacak. fuzuli rezalet ve nezaketsiz davranislar. ya bunu gecenlerde yasamistim. ayni yere inecegiz, ayni yerde bekleyecegiz, sonucta turla gelmisiz ve grup halindeyiz. yinede yaris halindeler. sanki ayagini ilk olarak yere basan hayali bir oyunda kazanmis olacak

Metrobüsle yolculuk yapanların kafası ben inmeden adam binmeye çalışıyor ulan dur ben bi ineyim sen zaten bineceksin onlar gibi olup omuz atıp inip bineceksin aslında..

Geri