Münazara Duyurusu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli Forum Üyeleri,

• Ekim ayı itibari ile her ay düzenli olarak sizlerin de görüşü alınmak sureti ile seçilen bir konuda, iki farklı grup arasında münazara düzenlenecektir.
  • Gruplar dört veya beş kişiden oluşacak olup tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilirler.
  • Katılmak isteyen kişilerin taleplerini "Münazara Konusu" duyuru başlığından bildirmeleri gerekmektedir.
  • Konu ve grup seçimi bir hafta, münazara ise toplamda iki hafta sürecek olup, son hafta kazanan grup yine sizlerin oylamasına sunulacaktır.
  • Münazaraya grup harici görüş bildirilemeyecek ve yapılan yorumlar silinecektir.
  • Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde görüşlerini savunması önemle rica olunur. Kişisel atışmalara asla izin verilmeyecektir.
  • Kazanan grup üyelerine ödül olarak da "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakları vardır.

Soru, görüş ve önerilerinizi bu başlıktan iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kitaplari biz secebiliyor muyuz :p

• Beğen
Tepkiler: X
Konu başlıkları ile bilgi verin lütfen. Neler olabilir, veya olacak? Morteflore sesime gel :) ekip arkadaşım benim.

Melodram'cığım sanki biz böyle bir tartışmada kalmıştık da birilerini dövmüş müydük? Öyle bir şeyler hatırlıyorum. Yanlış olabilir.
Pubg de olduğu gibi bunda da efsane başarılı olacağımız için, bizim katılmamamız daha uygun.

@Melodram'cığım sanki biz böyle bir tartışmada kalmıştık da birilerini dövmüş müydük? Öyle bir şeyler hatırlıyorum. Yanlış olabilir.
Pubg de olduğu gibi bunda da efsane başarılı olacağımız için, bizim katılmamamız daha uygun.
aynen jujuşkom, münazaraya katılmadığımız halde katılanlardan daha etkili olup bizi çürütmeye çalışanları daha ağızlarını açamadan tokatlamıştık, sen hatırlıyorsan yanlış olması imkansız <3
bu hayatta her şeyi mükemmel yapmanın zorluğunu yaşıyoruz ve haksız rekabeti önlemek adına bir şeyden daha vazgeçiyoruz.
yüce gönüllü olmamıza bayılıyorum, bu seviye başka hiçbir yerde yok.

İsteyen varsa gelsin takım kuralım. Banlamak serbesttir diye düşünüyorum. Yöneticiler yetkilerini kullanamaz diye bir ibare göremedim.

Ben katılım sağlar da kazanırsam, ders kitaplarına ihtiyacım var. Onlardan gönderirseniz katılabilirim. Şuraya üzgün bir smile bırakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri