Münafık

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Münafık

308769.jpg

Vizyon Tarihi 3 Nisan 2015 (1s 40dk)
Yönetmen: Özkan Aksular
Oyuncular: Levent Sülün, Zeynep Okan, Balım Gaye Bayrak devamı...
Tür Gerilim , Dram , Korku
Ülke Türkiye

Özet & detaylar
Valeria 1984 yılında Sovyetler'de bulunan, parapsikolojik olaylar üzerine inceleme yapan bir labaratuvarda çalışmaktadır. Bu gizemli kadının eski sevgilisi Nazım, kendisini esrarengiz bir vakayı araştırması için Türkiye'ye davet eder. Valeria, çevre sakinlerinin "Cinli Nazife" diye adlandırdıkları Nazife Hanım'ı araştırmak için Azdavay'ın Nalbant Köyü'ne gider ve çok geçmeden burada araştırmalarına başlar. Ancak Valeria bir anda sırra kadem basar. Bu esnada Nazife Hanım da felç geçirmiş, Nazım ise delirmiştir. Aradan otuz yıl geçer. Hamile bir kadın olan Ceyda, eşi ve çocuğuyla babaannesinin o dönem terk ettiği bu eski köye gelir. Genç kadının doğum sancılarının başlamasıyla birlikte, geçmişin karanlık sırları da aydınlanmaya başlayacaktır. Filmin senarist ve yönetmen koltuğunda Özkan Aksular bulunuyor.

Son dönemde belli bir kesim tarafından rağbet gören Cin temalı korku filimlerine bir yenisi daha eklendi ..
Filmin adının konuyla ne alakası olduğunu çözemediğim bu yapıtın " tırt " bir cin korku filmi olduğunu tahmin etmekteyim ..

Gitsem mi acaba:D
Tam da günu:D

Konusu itibarıyla biraz dikkat çekici görünse de fragmanından anladığım kadarıyla vasat altı bir cin filmine benziyor .. Ben pek gitmeyi düşünmüyorum ama önümüzde ki haftalarda " Mihrez Cin Padişahı " diye başka bir cin korku filmi girecek vizyona .. Onun efektleri daha sağlam ..

Ama bizim çekeceğimiz filme beklerim seni Maria ..

Konusu itibarıyla biraz dikkat çekici görünse de fragmanından anladığım kadarıyla vasat altı bir cin filmine benziyor .. Ben pek gitmeyi düşünmüyorum ama önümüzde ki haftalarda " Mihrez Cin Padişahı " diye başka bir cin korku filmi girecek vizyona .. Onun efektleri daha sağlam ..

Ama bizim çekeceğimiz filme beklerim seni Maria ..

Abi ne filmi hiç haberim yok? Davet edersen elbette icabet ederim: ))

Ne bileyim aklıma geldi böyle filmler ilgimi çekiyor ama 3 harflilerden de korkuyorum açıkçası : ))

ooo ecinni filmi :D alırım bi dal

Valla ben senaryoyu yazarken öyle kimselerle tanışıp öyle olaylara tanık oldum ki, soğukkanlı olmama rağmen ben bile tırstım ..
Bir adam hem hikayeyi yazıp hem de yazarken yazdığından korkar mı yahu :) ama tırstım işte ..
İnşaALLAH hikayem vücut bulduğunda sizlerle paylaşacağım ..

Cinleri gerçek anlamı ile anlatan bir film var mı acaba

Kaynak olarak nereden yararlanıyorsunuz

Şu anda dünyada yaşayan 4 Mühr-ü Vekil var ve bunlardan biriyle tanışıyorum .. Hikayemde bu mühr-ü vekilin hayatından kesitleri kurguladım .. Daha önce Cinler hakkında hiç kimsenin bilmediği bilgileri öğreneceksiniz tabi filme dökülürse yoksa kalıp hazır ..

Bu canlı kaynağımın dışında kitap bazında araştırmalarım da oldu tabi ki .. Cinler hakkında dışarıda ki insanlardan daha çok bilgi sahibiyim .. Araştırma ve ilgi alanımdır ..

Teşekkürler ederim film çıkarsa izleyeceğim

Geri