Multi Üyelik

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
serbest demediniz mi lan

Her yeni isim yeni kisilik.
Takip mi ediliyorsun, çok mu sıkıldın, eskisi kadar yazdıkların mı beğenilmiyor al yeni bir üyelik söyle afilli kafa karıştırıcı bir iki söz yaz en iyi reyting sende.p
İsıltısi ve albenisi olmayana montaj bedava yapar adminler.

bak niyeyse bugün şuan şu dakika bu konuya yazmak geldi içimden.

hayırlara çıksın :D

Peki nicki degistiremiyor muyuz? Nicki degistirmek istedigimizde, yeni bir hesap mi acalim o vakit :p

aklıma ilk gelen biçok nick alıp kimliğini satanlar
farklı isimlerle kızlara yazanlar.

Lethe beni multi üyeliğe sen teşvik ettin.

Betty blue diğer nickim zaten herkes biliyor saklamaya gerek yok .

Gereğini anlayamadım sadece..
Bir de 2.üyeliğinde cinsiyeti başka alanlar var bizzat gördüm =/

En sevdiğim nicki başkası almasın diye Betty blue diye nick almıştım lehte nin verdiği fikirle jgkgkfk:D

Yani Marina puder = Betty blue

Multi Kişilik tanımlamasını sevdim,iyimiş.
Benim çok eski bi nickim var onuda alayım o zaman kimse kapmasın :p

Zeze-Zeyy
Zeyy-Zeyy :D

Lethe sağolsun ehehe
Arada gerekiyormuş böyle şeyler ama artık Zezeyi kullanmıyorum tabi

Suan yapmak istedigim bir sey. Yeni uyelik alsam neye yarar hemencik anlarlar yazimdan karakterimden ben oldugumu. Keske turkcem harika olsaydi da yeni uyelik alsaydim erkek gibi takilsaydim forumda..
Yapanlar, cani sıkılanlar, hata yapanlar yeni nickle yeni baslangic yapanlardir. Ya da kendisini birinden saklayanlardir.

multi üyelik yasak derler bi de
ben banlanınca multimi de banladılar :D

Multi üyelik açıp ordan kendimi pohpohluyorum. Ne zaman ifşa olacağım bilmiyorum. Ama her türlü şeyi rededeceğim yalanlayacagım şimdiden belirtelim.
Bkz: yaz kızım iki paket çimento

Sezarın hakkı, sezara. Multi Üyelik alıp da farklı karaktere bürünüp, tanınmayan nice insan var. Trol rolü yapana dahi rastlamışken üstelik. Konu gırgır şamata olunca eğlenceli yönleri olmuyor değil.

Fakat, banlandığında bir insan neden Multi Üyelik alır çözebilmiş değilim. Tabi bir de, banlayana özel konu açıp da giydirmesi de cabası.

Bir de banlanmayıpta, sırf Multi Üyelik aldığı için banlananlar da var. Sebebini bilen varsa, bana da anlatsın.

Geri