Hatem
Elmas Üye
Lefty ibanın multisi gibi geliyor bana. Sana da öyle geliyor mu?Çok zor olmuyor anlamak ya.
pek çok kişi bende multi izlenimi uyandırıyor. Aynı fabrika ürünü gibiler çünkü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lefty ibanın multisi gibi geliyor bana. Sana da öyle geliyor mu?Çok zor olmuyor anlamak ya.
bana da çok multi diyorlar angie hanım, çok alınıyorum bu söylemlere ve hüsnü kuruntu yapıyorum içim de sizce multi olma potansiyelim kaç xdÇok zor olmuyor anlamak ya.
Lefty’ye hakaret olur bu sklskskLefty ibanın multisi gibi geliyor bana. Sana da öyle geliyor mu?
Bana da multi deyin az havam degissinÇok zor olmuyor anlamak ya.
forum çok pasif bugün hareket getirelim dedik kötü mü yaptık müdür beyYa olm niye hortlatıyonuz bu konuları
Öyleyseniz belirtin lütfen sklsksbana da çok multi diyorlar angie hanım, çok alınıyorum bu söylemlere ve hüsnü kuruntu yapıyorum içim de sizce multi olma potansiyelim kaç xd
Değilsin amaaaa xdBana da multi deyin az havam degissin
Beni yıllardır bulamadın ama angie hnm...Çok zor olmuyor anlamak ya.
Cok biliyonuzDeğilsin amaaaa xd
Hemen belirt sklksBeni yıllardır bulamadın ama angie hnm...
Hemen belirt sklksBeni yıllardır bulamadın ama angie hnm...
2 kişi olmak gerçekten eylemceli olsa gerek fakat buna teknik potansiyelim yetse de zamanım el vermez xdÖyleyseniz belirtin lütfen sklsks
İstersem belli olmam.. bak istedim ve yıllardır belli olmadım....Hemen belirt sklks
Sen hemen belli olursun kekleme beni sklsj