Multi üyelik açmak için nedenler

Konu sahibi son olarak 3285 gün önce görüldü
En sevdiğim karkteri başkasına kaptırmadan o dönemki yöneticilerden birisine söyleyerek Betty blue yu açmıştım. İyi ki almışım dimi :u1:

Bunun dışında; ilgi bekliyor olabilir :cici:
Şifresini unutmuş olabilir
Sinsi biri olabilir :D

Foruma yansıttığı kişiliği tutmamıştır. Ya tutarsa diye, başka bir yönünü baskın çıkarmak isteyip ikinci, beşinci, onbeşinci şansını denemek istemiş de olabilir.pp

Ben de açacağım nick beğenmiyorum ama :p

takıntınız olmasın

kafa dağıtın
saçmalayın gidin işte

Nickimi beğenmedin sen. Ben de açim mi yeni nickle aksjdjkaksjdjs

Karakterleri bozuk olanlar farklı gösteriyorlar kendilerini.
Ya tutarsa ajdjdjsjs

En çok onun gerçek kimliğini ortaya çıkaranları seviyorum fbi mübarekler

O degil de en cok zoruma giden kavga ettigim kisinin baska nickle gelip benimle arkadaslik kurmaya calismasi. Ne bicim keklenmeye musait bir yapim var, nasil bir insanim ki bu degisikleri kendime cekiyorum boyle

Bir de trollemeyi seviyor olabilir.
Birilerini kekleyince hoşuna gidiyor ve eğleniyordur.

Kaliteli trollük iyi oluyor da, bunu sürekli halde tutabilmek hakikaten değişik.

Bir sözlükte yazıyordum eskilerde. Adam, bir de hanımlara uygun bir nickle yazarlık almış. Kendia asıl hesabıyla girdiğini unutarak, diğer nickinde olduğunu düşünerek entry girdi. Ama yani, girdiği entry de bir şekilde açık ediyor işi. Boş bulundu tamamen. Yan hesabı gömüldü, kendi hesabıyla da giremedi sonrasında. Bu neden yapılır bilmiyorum. Popüler olma isteği ile açıklayamıyorum salt olarak. Çünkü misal o adam iyi bir yazardı, ihtiyacı yoktu.

Saçma sapan işler.

Peki Multi üyelik acmak yasak değil mı

Öyleyse bı uyelikte ben alayim

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayan üyeliğimle ilk kim pm atar, en kötü kim yürür gibi istatistiklerime cevap alıyorum :D

kendini unutturmak

yada

başka bir kimlikte ince işler.

yada

bilmiyom.

Bu konuya yazan multiler bile olabilir o biçim

Üyelerimiz şıp diye anlıyor multiyi seviyorum sizleri :p

Hiç multi üyelik açmadım. Sadece banlı iken ulaşmak için bir nick açmıştım. Boş insanların işi gücüdür..

Sahsen bir ara düsündügüm bir eylemdi..Ama sirf kendimi banlattirmak icindi..sonra dedim amaaaan .p ve öyle de kaldi .p

Düşünsenize benden yüzlerce, mükemmel olmaz mıydı? :p

His hanim dogru soyluyor.
Yoksa nicin multi olmak ister ki insan.

Geri