Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mutlu yıllar hocam sizi görmüşken hazır kutlayayım :=) (en büyük fanın benim)(serçe lütfen sen 2.sin sıranı bil)Dört kişiyiz la zaten. Ne multisi.
Evet kanıtlı belgeli çözüldü melnur cum başka saraylara artık SjsjsNoldu şimdi kervansaray tescilli mi, olay çözüldümü? Kim o esasen?
Vallahi senden korkulur, güzel kriminal polislik yaptın ve sonunda olayı aydınlattın. O mahlas'mıymış? Hasta ya bunlar resmen.Evet kanıtlı belgeli çözüldü melnur cum başka saraylara artık Sjsjs
Vallahi senden korkulur, güzel kriminal polislik yaptın ve sonunda olayı aydınlattın. O mahlas'mıymış? Hasta ya bunlar resmen.
Ayh evet o ama işte banlanmasın ya artık bişeyci başı kalsın öyle yıldık SjsjsTeşekkürler.
Yani mahlas'mı o?
Ama hala ban falan da yok.
Bu güzeldi :dGeN e üzücü bir durumLa karşı karşıyayiz ehe .s
Tamam ya kızma öyle, sorduk işte saf saf.Ayh evet o ama işte banlanmasın ya artık bişeyci başı kalsın öyle yıldık Sjsjs
Sınav sorusundan bile zor bir soru sordun SjsjsjBen kaçırdım kimmiş peki gen mi mahlas mı
Gen de mahlastı zaten :dBen kaçırdım kimmiş peki gen mi mahlas mı