-
-
-
-
-
Ülkemize son 2 yılda bir çok mülteci gelmiş bulunmakta ve neredeyse 2 milyonu belki daha fazlası nüfüsumuzu arttırıp ülkemizden bizden daha çok faydalanmakta. Tabi ki İnsanlık adı altında bir şeyler yapılmalı devletimiz tarafımızdan ama kendi vatandaşlarının haklarını ve özgürlüklerini kısıtlayarak mı ?
Bugün üniversite'de bunun tartışması oldu. Okullarda ve üniversitelerde mültecilere karşı ayrımcılık yapıldığını not bazında bizden daha kötü olanların bölümü geçerken bizim kalmamız veya onların gittiği bölümleri seçememiz arkadaşlarımı rahatsız eden durumdu. Ben denk gelmedim ama yaşandığı için değinmek istedim.
Onun dışında mültecilere iş olanaklarının kendi vatandaşlarımızdan daha çok hak sağlanması.
Ve hepsine aylık asgari ücret maaş bağlanması da konuşulanlar arasında.
Ve ve ve ülkemize ve vatandaşlarımıza verdikleri zararlarda konuşulanlar arasındaydı.
Sizce bu yapılanlar doğru mu ? Yoksa başka türlü olabilir miydi?
Bugün üniversite'de bunun tartışması oldu. Okullarda ve üniversitelerde mültecilere karşı ayrımcılık yapıldığını not bazında bizden daha kötü olanların bölümü geçerken bizim kalmamız veya onların gittiği bölümleri seçememiz arkadaşlarımı rahatsız eden durumdu. Ben denk gelmedim ama yaşandığı için değinmek istedim.
Onun dışında mültecilere iş olanaklarının kendi vatandaşlarımızdan daha çok hak sağlanması.
Ve hepsine aylık asgari ücret maaş bağlanması da konuşulanlar arasında.
Ve ve ve ülkemize ve vatandaşlarımıza verdikleri zararlarda konuşulanlar arasındaydı.
Sizce bu yapılanlar doğru mu ? Yoksa başka türlü olabilir miydi?