Mülteciler Ukranyalı,Rus olsaydı.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Her yerimiz açıktır onlara abazan değiliz yardım severiz..
4A47AE33-9609-45F1-AAB9-ECF06D6D8E86.jpegEDBC7D89-BCF0-4CAB-AAFA-E113666DE45E.jpeg

kadınlar masum kardeşim onlar saf
tabikide biz abazayız bruh.
png-transparent-vomit-emoji-emojipedia-vomiting-emoticon-apple-color-emoji-emoji-face-smiley-f...png

Yasadi Türkler bunu.
Onlari da istemediler.

İstemiyoruz kardeşim. Lirik alfabesi , arap alfabesi o alfabe bu alfabe istemiyoruz bu kadar basit.

İstemiyorum!
Sarışında olsalar ülkem de istemiyorum mülteci!

Faşist duygularım yine cinsel duygularımın önüne geçti.

Bir an konuyu Metin Metiner açtı sandım.

istemiyoruz diyerek kesip atmayalım şimdi. o almazsa, bu almazsa kim alacak bunları? savaşın içinde mi bırakalım kardeşlerimizi. bize yakışmaz.

Bizim ülkede mülteciler rustur hep. İstemiyoruz ağa istemiyoruz. Gidin alın hepsini. Ülkecek rahatlayalım. Bıktık onların it gibi davranmalarından. Kadına soruyorum kocan var mı? Ahahayyy bütün bakü- sumqayıt erkekleri benim kocamdır diyor. Napalım biz bunları.

Ukraynalılar kardeşimizdir. Onlara da kucak açarız. Ukraynalılar kültürlü insanlar. Bize çok şey katabilirler.

(Genelde en milliyetçi konuşanlar yabacılar ile evleniyor.)

Yeni Alanya dan geldim, adım attıgım yer Rus kadınlarla doluydu aşırı güzel fit bakımlı ve alıcılar tek sorun ne biliyor musun.? Onların bir ruhları yok. Çok donuk ve yaşam sevinçlerini kaybetmiş gibiler. Analiz ettim dakikalar ca. Çok solgun ve vazgeçmiş duruyor lar.

Gelebilirler, hatta evleri hazır bile. Mültecilere ev kiralamak sevaptır.

Kuzeyliler solgun olur. Ama Rus'lar biraz farklı. Çabuk kaynaşıyorlar.

sanki diğerlerine
herkes bacımsın diyor

İsmailden muazzam bilgiler alıyoruz.o kadar aydınlandım ki sönemiyorum..

Gana'lı olsaydı ne olurdu acaba?

Geri