Mülayim üyenin, Canavara dönüstürülmesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ÖYle bir sararlar ki adama,
öyle damarina basarlar ki,
öyle kutsallarina saldirirlarki cileden cikarirlar insani.

Bknz;
Forseti kardesim.

Onun birgün banlanacagi aklimin ucundan gecmezdi.

Kalbimizde yaşıyor ölmedi

Ben mesela aslında çok mülayim biriyim.Bazı gereksiz tipler kaşındığında kaşımamak için susarım,susarım hep susarım.
Sonra içimdekileri kusarım.Yapmayın böyle,zıvanadan çıkartmayın :T:

Adamına Göre Muamelee Olduğu Müddetçe,
Kimseninn Sakin Kalabileceğini Düşünmüyorum Ben..!!!

Bu En Sakin Kişi Biilee Olsa....

mülayim lik de bir yere kadar sen sustukça alttan aldıkça onlar kendilerini sadrazam falan sanıyor
e hak edene de hak etiğini söylemek lazım.

Öyle bir şey olduysa o saranlar da banlanmalıydı değil mi?Banlanan var mı görmedim ben ama. Tartışma ortamı hazırlamaktan ötürü bir çok kişi banlandı böyle bir şey olduysa bu ortamı hazırlayan herkes banlanmalı.Hem burda kutsallara saldıran çok kişi var 3 gün 5 gün banlap kutsallara saldırmaya devam ederler yani bu artık doğal karşılanıyor.

Zorla donusturecekler o olacak :T:

Hiç bir zaman mülayim olamadım ama içimde bir canavar hep baki.. :D

O kişi bendim bence.
Kimseye bi zararim yoktu.
Hele de bu forumda çok eğleniyor yazıyor gülüp geciyorum ta ki adım türlü saçma sapan dedikodulara karisana ve adım 5 para etmez kişilerin dilinde dolaşana kadar.

ve üstüne üstlük ban yedim neymiş efenim tartışma başlatmıştım

Bence oturup bi düşünün forum adı altında kurduğunuz platform da kimse benim babamın oğlu değil bana bok atıp arkamdan konuşamaz.

Buna müsaade edip göz yuman in kimler olduğunu biliyorsunuz. Soylememe gerek yok sanırım.

Dün bir üye bu arada "sürü" diye laf etti kim ne yapabildi?

Biraz mantık.
Ve çokça sabır lazım

ben bu forumda hiç mülayim görmedim :D herkeste potansiyel var.

Mülayimi yok ki, sadece etlisine sütlüsüne karışmayan kendi halinde takılanı var.
Düşüncelerini duruşunu belli bir saygı çerçevesi içinde belirtirler.
Amma velakin bu sessizliği bozmaya niyetli zıvanadan çıkanları var ki sabır taşar yani bir yerden sonra.

Hiçte mülayim olamam olmadım da, susup, içine atıp bir süre sonra konuşan insanlardan değilim ben. İçimde olan dışımda da mevcut.

ÖYle bir sararlar ki adama,
öyle damarina basarlar ki,
öyle kutsallarina saldirirlarki cileden cikarirlar insani.

Bknz;
Forseti kardesim.

Onun birgün banlanacagi aklimin ucundan gecmezdi.

Sana ve yazmış olduklarına net bir şekilde katılıyorum. insanın kendisi neyse herkeside öyle zanledermiş. aynanın karşısına geçipte kendine bakmaktan utananlar. sana iftira atmaktan utanmazlar.

Üstteki üyeyi yorumlarken hala kendi halinde diyebileceğimiz üyeler mevcut.

Geri