Mükemmel Erkek Yokmudur ?

Konu sahibi son olarak 969 gün önce görüldü
Sıkça sorulur ancak hiç cevaplanamaz..
Kadınların sürekli yakındığı,aradığım erkek yeryüzünde yok,cok bişi istemiyorum kamuflajının altında aslında mükemmel erkek tarifi yatar tipte beyanatları cok sık karşılaşılan durumlar..

Doğal olarak aklıma gelen soru..

Hangi kadın mükemmel olmaya değer ki ?

mükemmel bir kadın olmadıgı gibi mükemmel bir erkek de yoktur.​

Siz tam olarak neye bakmıştınız da aradığınızı bulamadınız? Vardır efendim. Rizeli ve Erzurumlu değilse (opsiyonel olarak Yozgat da olmasa iyi olur) her erkek mükemmeldir.

@Werner Hartenstein yani kabul ediyorsun eşşek meselesini :D

Hiç kimse mükemmel değildir net

@Werner Hartenstein yozgatlı değilsin sen. tanırım yozgatlıyı. sen sadece çomar avukatlığına soyunan bir reformistsin. ömrünü uğruna heba ettiklerin, buna değmeyecek. anlayacaksın.. şimdi arabaşı yutmaya gidebilirsin

Jessi naber. Senin memleket Gümüşhane miydi

Olum sana ciddi cevap vermek içimden gelmiyor. Samimi değilsin. Hep bi hazımsızlık hep bi laf sokmaca. En sonunda da küfürle kapatıyosun forumu.
Ona buna memleket soruyosun, her kelimen siyasi. önce sen rengini belli et de biz senle kafa bulalım birazda

@Red kastamonuluyum abi ben. herkes bilir. :(

"Her şehirden bir ayı getirin, kastamonudan tuttuğunuzu getirin"
miydi lan o. Yok öyle değildi galiba :liv:

"Her şehirden bir ayı getirin, kastamonudan tuttuğunuzu getirin"
miydi lan o. Yok öyle değildi galiba :liv:

hahahah aynen :liv: hatta atatürk demiş diye rivayet olur. ama bence o böyle bir kabalık yapmaz. dememiştir. tam tersi o kadar medeniyiz ki ilk şapka bizde giyildi.

Vardir.
Olmaz mi?
Herkules.

@Werner Hartenstein yozgatlı değilsin sen. tanırım yozgatlıyı. sen sadece çomar avukatlığına soyunan bir reformistsin. ömrünü uğruna heba ettiklerin, buna değmeyecek. anlayacaksın.. şimdi arabaşı yutmaya gidebilirsin

Bir ilin ya da birilerinin avukatı değilim. Kimse uğruna ömrümü heba da etmiyorum. Ben sadece ırkçılık ve ayrımcılığa karşıyım. Senin yaptığın aslına bakarsan tam bir yobazlık.

Yaşayan en büyük Türk Şairi, senin çomar olarak nitelendirdiğin Yozgat ilinden. Mesela Rıza Kayaalp'de Yozgat'lı. Olimpiyat madalyası kazandırdı Türkiye'ye, bir çomar olarak.

Sen ne kazandırdın bir çomar olmayarak?

''Bireysel'' olarak bana bir dünya çomar gösterebileceğini biliyorum forumda. Seninle hemfikirim o konuda. Ama bir kesimi genellemen hoş değil.

Seviliyorsun hocam.

Ya bırak allasen hoca efendi. 30 yilimi humanizme verdim ver. Basit düşünmek lazım. Sürekli bacaklarından aşağı çekiliyorsun. Adam o kadar cahil ki eğitimin onu cahil bıraktığına inanıyor. Şimdi ben bu adamı yaratandan ötürü seveceğim öyle mi. Sorumluluk sahibi biri olarak kurtarmaya çalıştıklarından kaçında başarılı oldun, sıfır. Yok abicim yok. Herkes hakettiğiyle ödüllendirilecek. Bunun ırkla milletle alakası yok. canımsın :)

Geri