Mükemmel Bir Sevgili Olmak İster Misiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mükemmel bir sevgili olmayı kim istemez ki? Size vereceğimiz tüyoları adım adım uygularsanız eğer mükemmel bir sevgili olmamanız için hiç bir sebep yok. Bu tüyoları oldukça dikkatli okuyun.

Sevgili-Olmak.jpg

Erkek arkadaşınıza güvenin
Erkeklerin en çok hoşlanmadığı şeylerden biri şüphedir. Eğer siz onlara güven duygusu verirseniz onlarda oldukça vicdanlı olabilirler.Zaten güvenmiyorsanız ilişkinizi devam ettirmenin bir anlamı yok.

Aşk hayatınızın odağı olmasın

Hayatınızda aşk dışında da şeyler olsun. Böylece erkek arkadaşınızın üzerindeki sorumluluğu azaltmış olursunuz.

Dürüst olun

Bimediğiniz konularda ona birşeyler anlatmaya çalışmayın. Hiç bir şartta yalan söylemeyin. Sadece dürüst olun yeter.

Alaka gösterin

Onunla ilgilendiğinizi ona hissettirin ancak sıkmakla ilgili olmak arasındaki dengeyi iyi kurun. Etrafında kimse kalamasa bile her zaman sizinle dertleşebileceğini ona hissettirin.

Mızmızlanmayın

Kadınlar bazen sdece ilgi görmek için olmayacak kavgalar çıkarabiliyorlar. Erkeklerin bu oyunları anlaması ise çok zor değil. bUnu anlayan erkek sizden hemen uzaklaşacaktır.

Onun alanına saygu gösterin

Erkeklerin kendi alanları tahmin ettiğinizden daha önemli olabilir. Halı saha maçları, bar toplantıları gibi faaliyetlerini engellmeye çalışmayın.

Değiştirmeyin

O aşık olduğunuz adam onu değiştirmeye çalışmayın. Siz ona bu haliyle aşık olmadınız mı? Kimseyi kendinize göre baştan yapamazsınız.

bu mükemmellik değil ki ilişkide olması gerekenler :p

Değiştirmeyi hiç sevmem. O halde mükemmelim.:sırıt:

Taaam mi gensler (:

Eveeet çok isterdim ama tipim müsait değil mükemmel olmaya.

Bunları yapanların çoğu bekar lan akdbsjska

Erkek milletine acı çektireceksin, peşinde köpek gibi süründüreceksin.
Hoş kadınlarda öyle.
Sonra sktr olup gidiyorlar.
Bünye alışık değil mükemmel olmaya.
Seven kadının, seven erkeğin sevildiğini görmedim.
Bu yüzden herkes acı çekiyor.
Istisnalar yok değil. Taniiki var ama bir süre sonra onlarda bitiyor.

Sonuç yone bitiyor.

Tamam sustum.

türk telekom ve aveanın size özel fırsatlarından haberdar olmak ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri