Muhteşem Grifikir

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
şimdi baştan söylim bu konu kuzenimin tüm özelini deşifre amaçlı açılmıştır kuzenim Grifikir kanbağımız olmasada gönülden kuzeniz biz onla:D:D
Ve konu kızlara özeldir öyle dalmayın nan erkekler dağıtırım :D:D
Şimdi kızlar benim kellere olan zaafımı bilen bilir amaaa kuzenim saçlı olmasına rağmen 100 tane keli cebinden çıkarır bin tane dicektim kuzende kelleri harcamak istemedim onlar benim inci tanem:p

şimdi gelelim kuzenimin sabah uykudan uyanan haline

depositphotos_11203372-Handsome-man-being-awakened-by-an-alarm-clock.jpg

bu iş için hazırlanmış hali :p

1.20121208153612.jpg

bu sinirli ali sekreter salak kuzi takma kafana :asd:

depositphotos_28673733-Frustrated-handsome-middle-aged-man-with-mobile-phone-outdoors.jpg

bu iş stresinden sonra herhangi bir kızla peşinden koşan çok napsın benim kuzim şimdi :p

08-08-2014-17-17-00test.jpg

gece uyurkenki halinide görmek istiyonuzmu nan :p

depositphotos_11203334-Handsome-man-sleeping.jpg

kaç erkek böyle intizamlı uyur :haha:

bunlarda kuzenmi kafalamaya çalışan ama başaramayan kızlar :D

şimdi bunları sizle neden paylaştım kuzenim artık ciddi ilişki peşinde eli yüzü düzgün arlı namıslı olsun bize yeter talipleride bu sayfada toplayacaak :D
lütfen malvarlığı olan ve ciddi bayanlar arasın bizi öyle lay lay lom yok kuzenim pırlanta ona göre patlatırım :T:

golllll lan goooool fernandaooo 2-2 :D

o son resim ne nan iğrenç kız sil onu miğdem kaldırmıyor :D

Sağol Kuzen sayende çok tarz bir adam oldum damsız kalmicam :şirine:

pygmalion keller hep karizmatik olur yanlız

son resim ne canısı ya :(

golllll lan goooool fernandaooo 2-2 :D

o son resim ne nan iğrenç kız sil onu miğdem kaldırmıyor :D

Sağol Kuzen sayende çok tarz bir adam oldum damsız kalmicam :şirine:

kuzen sne zaten tarzsın neden bok ediyorsun mevzuyu anlamıyorumki :asd: en son tuğçe beni aradı semihle konuş bağla şu işi diyede yok dedim kuzenim bir akrep olmaz dedim :haha:

kuzen sne zaten tarzsın neden bok ediyorsun mevzuyu anlamıyorumki :asd: en son tuğçe beni aradı semihle konuş bağla şu işi diyede yok dedim kuzenim bir akrep olmaz dedim :haha:

Tuğçe kim niye böyle birşey yaptın nefes alsın yeter demiştik :D

Tuğçe kim niye böyle birşey yaptın nefes alsın yeter demiştik :D

kesermisin o sesini :haha: beynin durdu gene fanlar bozuk kıyamam sürkülasyon olmayınca ana kart gitti tabii :haha: tuğçe kim laaaannnn kim :haha: en son terkettiğin kız :haha:

O son gorsel beni bitirdi :x
Yine de Grifikir i sevmeyen olsun ulan ahsfsgskjs
Zengin olmadigim icin talip olamiyorum xd

şu son resmi silmessen işimiz zor :D

Mathilda ben seni istemeye gelecektim zatende binbir gülmüdür nedir o sıkıntı biraz :D

Ay bilmem ki:dyg: bi cay icelim o zaman, benim en buyuk hobim zaten, forumda herkesle cay iciyorum xd ahafahjskhs
siz bir kahve için direk grifikirinki tuzlu olsun :haha:
şu son resmi silmessen işimiz zor :D

Mathilda ben seni istemeye gelecektim zatende binbir gülmüdür nedir o sıkıntı biraz :D

sen kes seni yere çalacam :haha: ordaki senin ulaşılmazlığının temsili resmi ne anlan acaba :haha:

Geri