ßaşak
Gümüş Üye
-
-
-
-
-
-
şimdi baştan söylim bu konu kuzenimin tüm özelini deşifre amaçlı açılmıştır kuzenim Grifikir kanbağımız olmasada gönülden kuzeniz biz onla
Ve konu kızlara özeldir öyle dalmayın nan erkekler dağıtırım
Şimdi kızlar benim kellere olan zaafımı bilen bilir amaaa kuzenim saçlı olmasına rağmen 100 tane keli cebinden çıkarır bin tane dicektim kuzende kelleri harcamak istemedim onlar benim inci tanem:p
şimdi gelelim kuzenimin sabah uykudan uyanan haline
bu iş için hazırlanmış hali :p
bu sinirli ali sekreter salak kuzi takma kafana :asd:
bu iş stresinden sonra herhangi bir kızla peşinden koşan çok napsın benim kuzim şimdi :p
gece uyurkenki halinide görmek istiyonuzmu nan :p
kaç erkek böyle intizamlı uyur :haha:
bunlarda kuzenmi kafalamaya çalışan ama başaramayan kızlar
şimdi bunları sizle neden paylaştım kuzenim artık ciddi ilişki peşinde eli yüzü düzgün arlı namıslı olsun bize yeter talipleride bu sayfada toplayacaak
lütfen malvarlığı olan ve ciddi bayanlar arasın bizi öyle lay lay lom yok kuzenim pırlanta ona göre patlatırım :T:
Ve konu kızlara özeldir öyle dalmayın nan erkekler dağıtırım
Şimdi kızlar benim kellere olan zaafımı bilen bilir amaaa kuzenim saçlı olmasına rağmen 100 tane keli cebinden çıkarır bin tane dicektim kuzende kelleri harcamak istemedim onlar benim inci tanem:p
şimdi gelelim kuzenimin sabah uykudan uyanan haline
bu iş için hazırlanmış hali :p
bu sinirli ali sekreter salak kuzi takma kafana :asd:
bu iş stresinden sonra herhangi bir kızla peşinden koşan çok napsın benim kuzim şimdi :p
gece uyurkenki halinide görmek istiyonuzmu nan :p
kaç erkek böyle intizamlı uyur :haha:
bunlarda kuzenmi kafalamaya çalışan ama başaramayan kızlar
şimdi bunları sizle neden paylaştım kuzenim artık ciddi ilişki peşinde eli yüzü düzgün arlı namıslı olsun bize yeter talipleride bu sayfada toplayacaak
lütfen malvarlığı olan ve ciddi bayanlar arasın bizi öyle lay lay lom yok kuzenim pırlanta ona göre patlatırım :T: