Prestij / The Prestige; Efsane Batman üçlemesiyle birlikte filmlerine büyük hayranlık duymaya başladığım Christopher Nolan'ın eserlerini sırasıyla elden geçiriyordum ki sıra bu filme gelmişti. Yalan yok henüz yarısındayken uykum gelmiş ve oldukça sıkılmıştım. Bu beklentilerimi çok yüksekte tutmamdan mıdır bilmiyorum beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson gibi isimlerden oluşan muhteşem bir kadronun Christopher Nolan gibi muhteşem bir yönetmen ile koordine edilmesiyle böyle tatsız tuzsuz bir film olamaz düşüncesi her geçen dakika kafamın içinde büyüyordu. Ta ki son 10 dakikasını izleyene kadar. Şimdilerde mutlaka izlenmesi gereken filmler listemde başı çekiyor. Böyle bir finali başka bir filmde göremeyecek kadar yaşlandık arkadaşlar... İzleyin!
Dövüş Kulübü / Fight Club; Üstüne çok da konuşulacak bir film değil. Ahh affedersiniz yanlış cümle. Üstüne bu konuda çok da konuşulacak bir film değil. Muhteşem finali kulaktan kulağa gezerken, efsaneleşmiş senaryosu kâf dağının ardında bile popüleritesini konuştururken bizim diyecek bir şeyimiz olmuyor. Ters köşeye düştüğünüz o final için sigara kullanıyorsanız yakın bir tane... İzle üstadım!
Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption; Eee tabi IMDb Top 250'nin liderliğini sürdüren filmi ilk mesaja koymazsak ayıp ederiz. Filmin o sizi içine hapseden hikayesi ancak böyle bir finalle bitebilirdi. Benden size tavsiye; film bittiğinde ağzınızı kapamayı unutmayın. Ve tekrar izlemek için acele etmeyin. Herkes sever mutlu sonları. Lakin en sevdiklerimizden biri bu olsa gerek... İzle kardeşim!
Dövüş Kulübü / Fight Club; Üstüne çok da konuşulacak bir film değil. Ahh affedersiniz yanlış cümle. Üstüne bu konuda çok da konuşulacak bir film değil. Muhteşem finali kulaktan kulağa gezerken, efsaneleşmiş senaryosu kâf dağının ardında bile popüleritesini konuştururken bizim diyecek bir şeyimiz olmuyor. Ters köşeye düştüğünüz o final için sigara kullanıyorsanız yakın bir tane... İzle üstadım!
Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption; Eee tabi IMDb Top 250'nin liderliğini sürdüren filmi ilk mesaja koymazsak ayıp ederiz. Filmin o sizi içine hapseden hikayesi ancak böyle bir finalle bitebilirdi. Benden size tavsiye; film bittiğinde ağzınızı kapamayı unutmayın. Ve tekrar izlemek için acele etmeyin. Herkes sever mutlu sonları. Lakin en sevdiklerimizden biri bu olsa gerek... İzle kardeşim!