Muhtemel Aşk

M
  • Kullanıcı Mira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
tumblr_n8e53sR0Kc1s2t3q3o2_250.gif
tumblr_n8e53sR0Kc1s2t3q3o1_r1_250.gif

Yalan söylediğini biliyorsun ama anlattıkları komik geldiği için dinliyorsun ya.
Öyle işte.​

Kaldırımlarda yağmur kokusu..
Ben sana mecburum,
Sen yoksun..

[YOUTUBE]CjKbBOFD3Sk[/YOUTUBE]​

tumblr_inline_naz0lvX0fl1rcm10p.gif

En acısı da ne biliyor musun? Kırmızı biber.:p:

Benim insanları anlamaya çalışacak kadar bile tahammülüm yok, kaprislerini nasıl çekeyim? Güle güle der, bidaha beklemeyiz.

İbrahim!” diye çağırdı Hacer.
Dönüp baksaydı kalacaktı İbrahim.
Gidemeyecekti,
Devam etti yürümeye..
İşte o günden beri kalanlar, hep dönüp bakanlar oldu..​

[YOUTUBE]i4QIA6lqsU4[/YOUTUBE]

Sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevmesi şart mı?
Değil. .

YENGEÇ BURCU
♋ Yeni başlangıçlar için doğru zamandasın. Yanındaki insanlara dikkat etmelisin. Seni çok seven de var, çekemeyen de..

Çok iğrenç bir cümle kurayım hemen ''çekemeyen anten taksın'' :hö:
Daha çok sınanacağız mı acaba :dusun: yeni başlangıçlar için yeni insanları alalım hayatımıza
tozlu raflara kaldıralım çoğu sıkıcı şeyleri. :cat: bak ne kadar güzelmiş bi encik.

Çok iğrenç bir cümle kurayım hemen ''çekemeyen anten taksın'' :hö:
Daha çok sınanacağız mı acaba :dusun: yeni başlangıçlar için yeni insanları alalım hayatımıza
tozlu raflara kaldıralım çoğu sıkıcı şeyleri. :cat: bak ne kadar güzelmiş bi encik.

Sınanmayi bilmiyorum da doğru yolda olduğumuz suphesiz :dyg: Allah çokça korusun bizi : )
Şer var dediğim her sey de hayır çıkıyorsa Allah koruyor demek ki :p
Ahah aklima anten degil de biryer de okumustum trafo direği taksın yaziyordu bu daha igrenc:kiki:

[YOUTUBE]Tn5pxNKqZyc[/YOUTUBE]

Babaannem derdi ki
Ağzının tadı yoksa ve bir öküz oturmuş gibi hissediyorsan sırtına
bir çay demle kızım
Doldur üç bardak
Biri sağlığına
biri varlığına
biri yandığına olsun
Birini hemen içeceksin sıcak sıcak
Birini ılık ılık
Bırak diğeri soğusun
Sen nasıl olsa hangisine niyet ettiğini yudumlarken düşünür durursun …

Aşkına sadıklığıyla,Piraye’yi sevmesiyle kıskandığım adam Nazım Hikmet…Hep kendi kendime sorarım Nazım Hikmet’in sevdiği gibi biri beni sevecek mi diye.Sonra hadi canım öyle bir şeyin olması mümkün değil diyorum. Nazım Hikmet şöyle dediği kadını;
”Piraye,
Gel, sana muhtacım”diyen adam bile sevdiği kadını aldattı.Nazım Hikmet bile Münevver için Piraye’den vazgeçti,Nazım Hikmet bile sevdiği kadını param parça etti.

Ne yazmıştı Piraye’ye mektubunda Nazım Hikmet;

“Yeryüzünde hiçbir insan, hiçbir insana benim sana yaptığım kötülüğü yapmamıştır. Bütün bunlara rağmen gel. Sana ‘gel’ diyecek kadar yüzsüz ve alçaksam, ne halt edeyim, öyleyim işte. Fakat gel.
Ve benden nefret ederek, beni hor hakir görerek de olsa,
beni bir daha yalnız bırakma!”

Benden artık aşka inanmamı beklemeyin.Nazım Hikmet bile aşık olduğu kadını aldattı.​

[YOUTUBE]bsLkWPnRRjc[/YOUTUBE]

❝Evet, onu çok iyi tanıyor ve anlıyorum. Peki, neden mi sevgili olmuyorum onunla?
Yapmayın, ne olur! Ondan başka kimim var benim. ❞
— Cezmi Ersöz

[YOUTUBE]lvzaG1ozB78[/YOUTUBE]

272929. .kez dinliyorum seni bıkmadim.

“Bir gün insan virgülü kaybetti; o zaman zor cümlelerden korkar oldu ve basit ifadeler kullanmaya başladı. Cümleleri basitleşince, düşünceleri de basitleşti.

Bir başka gün ise, nida işaretini kaybetti. Alçak bir sesle ve ses tonunu değiştirmeden konuşmaya başladı. Artık ne bir şeye kızıyor, ne de bir şeye seviniyordu. Üstelik hiçbir şey, onda en ufak bir heyecan uyandırmıyordu.

Bir süre sonra, soru işaretini kaybetti ve soru sormaz oldu.Hiçbir şey, ama hiçbir şey onu ilgilendirmiyordu.Ne kainat, ne dünya, ne de kendisi umurundaydı.

Birkaç sene sonra, iki nokta üst üste işaretini kaybetti ve davranış sebeplerini, başkalarına açıklamaktan vazgeçti.

Ömrünün sonuna doğru elinde yalnız tırnak işareti kalmıştı. Kendine has tek düşüncesi yoktu, yalnız başkalarının düşüncelerini tekrarlıyordu.

Son noktaya geldiğinde, düşünmeyi ve okumayı unutmuş vaziyetteydi.”

10176057_220762674800952_484051622307907301_n.jpg

Sen burda ne yapıyorsun ya tek başına ?

+ Takvimi koruyorum.

- Takvimi mi koruyorsun ? Niçin ?

+ Kimsenin devam ettirmemesi için yani en büyük dedem takvimi hazırlarken sizin tarihinize göre 21 aralık 2012’de eşini kaybetmiş. Ondan sonra takvime bir daha elini sürmemiş kimseye de sürdürtmemiş. Ondan sonra oğlu devam ettirmiş sonra da onun oğlu derken ispanyol istilasından sonra buraya kaçırmışlar takvimi ve o gün bugündür koruyoruz biz takvimi.

- Püüh o ne saçma şeymiş öyle be.. bu takvimi korumak için burdamısın sen ? Bu kıyafetle üşümüyon mu bide ? Ben bile bu halimle perişanım. Bu ne saçma şeymiş öyle çok özür dilerim güldüğüm için ama.

+ Sen hiç sevdiğin birini kaybettin mi delikanlı ? Kaybetmişsin bakışlarından belli.. Hani böyle zamanı durdurmak istersin ya o yokken günler geçmesin istersin elinle tutmak; kavramak istersin zamanı ama bunu yapamazsın. İşte birileri en azından bunu yapabilmeyi denemiş buna saygı duymalı ve onların inancıyla dalga geçmemelisin. Çünkü kimsenin inancı saçma değildir ona inanmak için mutlaka bir sebebi vardır.

[YOUTUBE]ekMLF79kI1k[/YOUTUBE]

tumblr_mq36jkoXAV1r02i1uo1_500.gif

insan ömrü gibi (:

Ne güzel bir şeysin sen böyle :şirine:​

Geri