Muhtemel Aşk

M
  • Kullanıcı Mira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
tumblr_n4clhxrcDM1rw899so1_500.gif

Sanki ben
Öylece kalakaldım
Hepimiz kalakaldık
Elimizde tetiği çekilemeyen
Namlusu yönsüz bir tabanca gibi…

tumblr_l8jwwcuFrz1qda49jo1_r1_500.jpg

Bazen mutlu olurum, güneş açarım ama içimdeki üşüme en sıcak günde bile yerinden kıpırdamaz. Bu yüzden kış insanıyım ben.

tumblr_n2h2rh6CJM1saj23fo1_500.jpg

Susmak çok yakışıklı durur bazı adamlarda,
Bir cesedin göğüs boşluğuna uzanışının resmidir, kadınlarda

Her şeyin bir nedeni olduğuna inanırım.İnsanlar değişir ve siz de umursamamayı öğrenirsiniz,bir şeyler ters gider ve böylelikle her şey yolundayken bunun kıymetini anlayabilirsiniz,yalanlara inanırsınız ve sonunda kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerektiğini anlarsınız ve bazen iyi şeyler biter ki daha iyileri başlayabilsin..

tumblr_n0522yS9PS1try6yjo1_1280.jpg

-Yaşlı bir Kızılderili ne kadar yanılabilir?
+Bazen yanılabilir.
- Bazen susar.
+ Bazen konuşmak ister.
- Bazen dinlemek ister.
+ Bazen yalnız kalmak ister.
- Bazen arkadaş ister.
+ Bazen gitmek ister.
- Gider bazen.
+ Bazen gidemez.
- Bazen hiç gidememekten korkar.
+ Bazıları sonsuz neşeye dolar.
- Bazıları sonsuz geceye.
+ Bazen ölürsün.
- Bazen ölemezsin.
- Bazen bütün koşullar uygunken bile ölemezsin.
+ Bazen kendinden uzaklaşmak ister insan.
- Bazen gidersin, sırf dönebilmek için.
+ Bazen ağlarsın bayağı.
- Bazen ağlayamıyorsun bayağı bayağı.
+ Bazen içiyorsun, bazen çok ama çok fazla içmek istiyorsun da …bazen sen zaten içmeye gidiyorsun.
- Bazen Acıbadem’den bir taksiye biniyorsun, Kadıköy diyorsun.
+ Bazen yüzüne bile bakmıyor.
+ Bazen bir kadın geliyor oturuyor karşına… ve ağlıyor.
- Kadınlar hep ağlıyor.
+ Bazen bir kadın sana… “En çok korktuğum şey, bir kadının göz yaşıdır” diyor, kendi adına.
- “Eğer çok sevdiysem” diyor… “Eğer çok sevdiysem…”
+ Oysa bilmiyor ki, sevmek de bir… An’a ait.
- Her şeyin başı su.
+ Felsefenin de.

Her uyandigimda aklima gelen tek şey ''Hayat ne garip''
Nedendir bilmiyorum ama fazlasıyla hissiz, fazlasıyla duygusuz ve fazlasıyla da umursamazim.Tabii bu sadece dış dünyaya yansiyan duygu.
Yaklaşık 1 aydır tek düşündüğüm şey var.Ozur dilemenin erdemlik oldugunu sananlar ve bunu gerceklestirdiklerinde defalarca defalarca ayni hatayi yapip beni ''sen hakliydin'' sözüyle dahada basitlestirdikleri.Zaten kimse kimseye gercekten inanmıyor ve guvenmiyor hakli olsan ne olmasan ne.Hos bunlar nerden esti sabah sabah bilmiyorum geldiler yine dediklerim bunlardan ibaret =)
Umut ettigim tek bir gun var ona da henuz yıllar var.O gune kadar sanırım bu durumda olmaya devam edeceğim.Bu sanal insanin pek umrunda olmasada konustugun vaktini verdigin insanlardan bağını koparmak ( yapilan hatalara rağmen) kimi zaman nefret edilesi kimi zaman ise huzur bozucu.Eskisi gibi derler ya hani ? Heh iste yok oyle bir dunya
Yok yani eski bir Aslı eski bir masumluk eskiye dair merhamet kalmiyor.Bir insan ayni yerinden kacdefa kırılır? Ben defalarca kırıldım defalarca yere vuruldum ama ardından defalarca haklisin dendi bu kimin umrunda olur ki ? Tek bildiğim şey Allah bana iki tane göz vermiş gözümün gördüğü ile yetinir gormedigi ile ilgilenmem.Dogru olanda bu sanırım.

ne demiş ünlü şair:

yıkılmasın diye uğraşıp kendini harab etme,
Bazı durumlarda yeniden yapmak, onarmaktan kolaydır; bırakın yıkılsın....

İki pencere açık kalınca cerayan,
iki yürek açık kalınca aşk olur. Ama sonuç değişmez.
ikisinin de sonunda " üşütürsün."

Göstermelik de olsa gülümsemek zorunda değilim..şu anda istediğim tek şey suratımı asmak ve susmak..soğuğum arkadaş var mı ötesi…:T:

”Güçlü bir ruha ve yaradılışa sahip kadınlar,hele tutkuluysalar, başka türlü severler;

acımasızca severler ”

tumblr_mtlcedpIeZ1rebyxvo1_500.jpg

Hayatın en hüzünlü anı,
Mevsimine kapıldığın kişinin.
Bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını,
Anladığın andır.
Bırak, gitsin…
Bırak, git.

[YOUTUBE]Mi1bbfSYR0A[/YOUTUBE]

Herkesin yanına gitmek istediği birileri vardır; Gecenin 3'ü, sabahın körü, hatta cehennemin dibi olsa bile.

tumblr_mjozqkhWkw1rmga33o1_500.gif

Hayallerim için, yitirdiklerim için nereye gitsem kime danışsam karşıma kocaman bir “sabır” kelimesi çıkıyor ve bende başka kimseyi dinlemeyip Hz. Mevlana’nın bu güzel sözüne inanmak istiyorum:

"Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme. Sen dağları seyret. Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma,kalbindeki, o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset.Işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma,ay ışığını seyret. SABRET… Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki herşey gönlünce olsun… "

tumblr_mhau4r3bU51rebyxvo1_400.jpg

‎”Uzun kanatlı kuş sürüleri diliyorum sana,
Ve severken seni,
Sevdikçe seni,
Hep çocuk kalacağım, biliyorum.”

Akgün Akova

Geri