Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duvarlarım yosunlu, duvarlarım kaygan, duvarlarımdan hiç tükenmeyen sular sızıyor. Tutunamıyorum. Renklerim, gün içinde değişiyor.Soluyorum, soğuyorum.
Güneş ulaşmıyor içerilerime. Küfleniyorum, yaşlanıyorum. Yalnızlıklar peşimde.
Dokunduğum her ıslak duvardan, pis kokulu bir yalnızlık bulaşıyor üstüme. Biliyorum, bütün bunlar, hep benim suçum.
İnsan kaybolmak ister. Bakma sen söylediklerine, insan kendini feda etmek ister. Bir acıda, bir sevinçte, bir kavgada, bir hikayede erimek ister. Başka türlü katlanamaz aslında kendine.
İnsanları memnun etmek o kadar zor ki. Gelsen hatalısın, gitsen hatalısın. Yapsan “niye yaptın?” yapmasan “niye yapmıyosun?”. Gülsen “çok mu komik?” ağlasan “bu yaşta ne derdin var?” Sessiz olsan “niye susuyosun?” konuşsan “amma konuştun” E elinin körü o zaman.
SANIRIM YOLUMUZ AŞK DEĞİLDİ. Kanadı kırık kelebekler diyarındaydık. Elimi tutuyordu, Sadece yüzük parmağımdan.. Her an bırakacakmış gibi tutuyordu. Biliyordum. Gideceğini biliyordum. Diğer elinde , kopardığı kanatlarımı tutuyordu. Bırakacağını biliyordum. Düş'eceğimi biliyordum. Öleceğimi. Sıradan bir ölü kelebek olacağımı. Çünkü : rotamız aşk değildi. Onun rotası uzaklardı. Ve ben yorgundum. O uzaklara gitti. Ben öldüm.