Muhsin YAZICIOĞLU Öldü mü öldürüldü mü?

Konu sahibi son olarak 2663 gün önce görüldü
Üzerinden yıllar geçti ama yine de unutulmayan bir durum sizce Muhsin YAZICIOĞLU öldü mü yoksa bir suikast düzenlenip öldürüldü mü kısaca öldü mü öldürüldü mü?

Türkiye iyi adamlarına sahip çıkamıyor :)

dava adamını harcadılar bu çok belli

Türkiye iyi adamlarına sahip çıkamıyor :)

ellerinde silahlarla solcu vurmakla olmasaydı belkide iyi bir adam olabilirdi. tamam davası bu ülkenin duruşunu gostermektedir.. fakat asıl suçluyu solcular sanıp kaç solcuyu vurdu onuda sorgulamak lazım. muhsin yazıcıoglunu düşüren de gorende duyanda herkes biliyordur? o kadar millet olarak geri kaldık ki..

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum böyle bir halk olursa herkes herseyi yapar. Halkımız o kadar garip ki adam ölmeden önce kimsenin umrunda değildi. Adam bi öldürüldü tabi bu benim şahsi fikrim evet öldürüldü kıyamete bindi. Bu halk mağdur olanlara sahip çıktığından başımıza bir ton iş geliyor.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum böyle bir halk olursa herkes herseyi yapar. Halkımız o kadar garip ki adam ölmeden önce kimsenin umrunda değildi. Adam bi öldürüldü tabi bu benim şahsi fikrim evet öldürüldü kıyamete bindi. Bu halk mağdur olanlara sahip çıktığından başımıza bir ton iş geliyor.

evet onu tanımayıp sonradan değere bindirenler de var çok haklısın dostum sonuna kadar bu hep böyle

kör ölür badem gözlü olur .
dava adamıydı dıyorsunuzda kazandıgı dava varmı bılmıyorum ben.mıllıyetcı camıyaya dahıl ama ayrılıkcı bı lıder.
bırde mulayım bır adamdı.
cevap veriyorum bence suıkaste kurban gitti.

cevap veriyorum öldürüldü.

tabiki de öldürülmüştür.
kaza sonrasında helikopterin beynini söküp çalan subaylar var. bu beyinde helikopterin uçuş bilgileri ,hızı, yönergesi ve irtifası rapor ediliyor.cihazlara kazadan dolayı zarar bile gelse ortada hiçbir delil bırakmamak adına bunu yapmışlardır.kayıp gps cihazlarıda bu çalınanların içinde yer almakta.
muhsin yazıcıoğlunu öldüren kişiler çatlıyı öldürenlerdir olmasa bile uzantısının olduğuna inancım tamdır.

Öldürüldüğü konusunda hemen herkes hemfikir sanırım bende öyle.

su testisi su yolunda demişler, öldürdüğü aydınlara yazarlara saysınlar.

kör ölür badem gözlü olur .
dava adamıydı dıyorsunuzda kazandıgı dava varmı bılmıyorum ben.mıllıyetcı camıyaya dahıl ama ayrılıkcı bı lıder.
bırde mulayım bır adamdı.
cevap veriyorum bence suıkaste kurban gitti.

dava adamı derken inandığı yoldan ne olursa olsun şaşmayan bir yapısı vardı Tayyibe rakip deniyordu bazıları uyarmış bile suikast olayı için deniyordu sonunda suikast işte

Öldürülmüş de olabilir, bir kazaya kurban gitmiş de olabilir..
bariz bir delil yokken ancak komplo teorileri kurmuş oluruz, ama öldürüldüyse de dedil bırakılmazdı.. Asla bilemicez..

Öldürülmüş de olabilir, bir kazaya kurban gitmiş de olabilir..
bariz bir delil yokken ancak komplo teorileri kurmuş oluruz, ama öldürüldüyse de dedil bırakılmazdı.. Asla bilemicez..

evet saatlerce bulunamaması gibi izlenebiliyor olmasına rağmen ayrıca aramaya çıkanların kayıtsız bu aramaya çıkmaları ki mutlaka askerin çıktığı herhangi bir görev kayıt edilir pek çok şey söyleniyor tabi seneler sonra Özal gibi aa öldürülmüş derler:)

Kader diyemediler mi? İşlerine mi gelmedi kimsenin?

evet saatlerce bulunamaması gibi izlenebiliyor olmasına rağmen ayrıca aramaya çıkanların kayıtsız bu aramaya çıkmaları ki mutlaka askerin çıktığı herhangi bir görev kayıt edilir pek çok şey söyleniyor tabi seneler sonra Özal gibi aa öldürülmüş derler:)
Eee son olaydaki madencilerde saatlerce günlerce bulunamadı onlarda mı süikaste uğradı,
peki sen birini öldürsen arkada iz bırakır mısın hele ki bu konuda deneyimli bir örgütsen? hem de bileti kesildiyse bunu aramaya çıkan askere mi yaptırırlar? o yüzden kayıtsız görev delil olmaz.
Ama öldürülmüş de olabilir belki uzun yıllar sonra bu bilgi bugünkü değerini kaybedince senin görüşün failler tarafından doğrulanır.

Eee son olaydaki madencilerde saatlerce günlerce bulunamadı onlarda mı süikaste uğradı,
peki sen birini öldürsen arkada iz bırakır mısın hele ki bu konuda deneyimli bir örgütsen? hem de bileti kesildiyse bunu aramaya çıkan askere mi yaptırırlar? o yüzden kayıtsız görev delil olmaz.
Ama öldürülmüş de olabilir belki uzun yıllar sonra bu bilgi bugünkü değerini kaybedince senin görüşün failler tarafından doğrulanır.

maden olayı ihmallerdi o farklı bir şey Özal örneğini bu yüzden verdim seneler sonra zehirlendiği ortaya çıktı yıllar sonra büyük ihtimal Yazıcıoğlu içinde aynını yapacaklardır diyorum ve daha önceki yorumumda dediğim gibi defalarca bunun için uyarıldığı da söyleniyor tabi bizi aşar ama failler hiç bir zaman ortaya çıkarılmıyor malesef

Geri