Mühendisin Sanatı (Taş, kütük, tuval boyama)

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Merhabalar. 2019 yılında kendi imkanlarımla ve tamamen el becerisiyle (görsele bakarak çiziyorum) başladığım, sonrasında pandemiyi avantaja çevirerek ilerlettiğim çalışmalarımı paylaşmak istiyorum.
Hepsinden birer örnek ile başlayayım:

Taş Boyama
WhatsApp Image 2025-12-24 at 16.08.48.jpeg

Kütük Boyama
WhatsApp Image 2025-12-24 at 16.08.48 (1).jpeg

Tuval boyama
WhatsApp Image 2025-12-24 at 16.08.49.jpeg

Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

Uğur böceğini çok beğendimmmm komşun olsam alırdım zorbalikla sjsjs

Hepsi çok güzel tebrikler çok marifetli birisin ya

• sarılma
Tepkiler: ne
elinize sağlık...... biraz daha seri üretilirse taş boyamak mantıklı...... sanırım antalyada yaşıyordunuz, çin malı sikko magnetlerin bir tık üzerinde fiyatlandırarak yazın turistlere peynir ekmek gibi kaptırılabilir........ :emoji_spy:

elinize sağlık...... biraz daha seri üretilirse taş boyamak mantıklı...... sanırım antalyada yaşıyordunuz, çin malı sikko magnetlerin bir tık üzerinde fiyatlandırarak yazın turistlere peynir ekmek gibi kaptırılabilir........ :emoji_spy:
Teşekkür ederim. 200 den fazla ürün sattım zaten geçmişte, ama malesef şöyle bir genel algı var, sonuçta taş değil mi bu çok pahalı...Değil kardeşim sanat dediğimizle kalıyoruz. Bir süre sonra eşe dosta hediye verdim, o da nereye kadar. Açıkçası bu ara bıraktım boyamayı, yoksa evde taş kütük dolu :)

Güzel çalışmalar, devamı gelmeli bence.

Nedense bodrumun evlerine benzettim
Emeğine sağlık çok güzel olmuş

Cin Ali bile çizemeyen bizler de hayranlıkla takip ediyoruz.:(

Herhangi bir hobi ile uğraşan insanları çok takdir ediyorum ve tabii ki yetenek de olunca ortaya güzel işler çıkıyor.

Çalışmalar gayet iyi. Bence de simdiki yeniliklerden faydalanarak satisa tekrardan baslayin ve kimseye de bedavadan vermeyin. :)

Hazir instagram hesabiniz varken yapay zekadan da yardim alarak calismalarinizi servis edebilirsiniz. Bence 1sure sonrasinda talepler de artacaktir.

Hikayelestirme gibi 1reklam stratejisi oneriyorum yani...

Herhangi bir hobi ile uğraşan insanları çok takdir ediyorum ve tabii ki yetenek de olunca ortaya güzel işler çıkıyor.
Çok teşekkür ederim 😊
Çalışmalar gayet iyi. Bence de simdiki yeniliklerden faydalanarak satisa tekrardan baslayin ve kimseye de bedavadan vermeyin. :)

Hazir instagram hesabiniz varken yapay zekadan da yardim alarak calismalarinizi servis edebilirsiniz. Bence 1sure sonrasinda talepler de artacaktir.

Hikayelestirme gibi 1reklam stratejisi oneriyorum yani...
Çok teşekkür ederim güzel yorum için. Önerinizi dikkate alacağım 😊

Geri