Muharrem İNCE

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
yalovalı fizik dahisi. bu forumdan biri kendisine aşıkmış :dyg:

Harcadilar adamı

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini çok iyi ifade eden, daha önce sevilen bir siyasetçiyken şimdi milyonları arkasına almış Chp nin çok üzerinde bir siyaset adamı kimliğine sahip Umut.

[youtube]-0fg3X70_I4[/youtube]

başganım biz böyle ölmeyiz, rpg neyim atın :(

Potansyelinin farkına yeni varılmış sezon boyunca yedek bekletilen forvet gibi. Adeta bir Cenk Tosun.

ben bu başlığı küçük harflerle açmıştım kim büyüttü yine ya shsbjajs

#YalovadanDoğanGüneşİNCE hashtagi ile twitter'da trend topic olan siyasetçi.

Şahsımca zerre umut vermeyen, vakti zamanında Kılıçdaroğlu'nun şişirildiği gibi şişirilen, toplumsal muhalefetin gazını alan ve bu gazla da muhalefeti en az 5-10 yıl daha oyalayacak olan siyasetçi.

"Sandık başından ayrılmayın" mesajından kısa süre sonra whatsappdan ergenler gibi "adam kazandı yahh" yazması ile tepkimi daha fazla çekmiştir. Tabi Kılıçdaroğlu'na kıyasla vizyonu daha geniş, o da ayrı bir gerçek.

Kılıçdaroğlu gibi doğan boşluğu kapatan tıpa değil, varlığıyla parti içerisindeki siyasetçilerin boşluktan ibaret olduğunu fark ettiren kişi olarak farklı.

Seçim gecesi yaşanan ikircikli durum çok farklı açıklamaları ve davranışları beraberinde getirdi. Seçim sonuçlarını kabul etme olgunluğunu, rakibini tebrik etme erdemini ayakta alkışlıyorum.

Umarım siyasi hayatını sürdürür.

kilicdaroglu_ndan_ince_ye_bagis_iste_miktari_h33846_354c5.jpg

Kılıçdaroğlunun oyuncağı

1tanem birkaç saattir tweet atmıyor.

[youtube]z-ozV5FPGds[/youtube]

:mv:

Geri