Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin de küfürü normal göstermen doğru muForumda götler memeler havada uçuşurken bu duruma şaşırmak çok şaşırtıyor beni. Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşıkta Muharrem'in küfrü dert oldu..
bu forumda gördüğüm kadarıyla küfür normal bir şey bunu ben göstermiyorum gördüğümü söylüyorum. Ayrıca şahsım adına da konuşayım ne kadar dikkat etsemde akşama kadar ağzımdan en az 100 kere küfür çıkıyor. Haliyle bana da normal geliyor ve kim ben küfür etmiyorum derse ona da inanmıyorum.Senin de küfürü normal göstermen doğru mu
Birader küfür önemli değil, ne için ve kime edildiği önemli.bu forumda gördüğüm kadarıyla küfür normal bir şey bunu ben göstermiyorum gördüğümü söylüyorum. Ayrıca şahsım adına da konuşayım ne kadar dikkat etsemde akşama kadar ağzımdan en az 100 kere küfür çıkıyor. Haliyle bana da normal geliyor ve kim ben küfür etmiyorum derse ona da inanmıyorum.
bu konuya açıklık getirilirse bende öğrenmiş olurum ki kendi zaten inkar etmiyor küfür ettiğini evet ben ettim diyor. Küfürde geçen konuşmalara gelince anlaşılan tek şey otel görevlisinin INCE'nin vekil olduğu dönemde (ki bu eski bir zamanı işaret ediyor bugün gündeme gelmesi de amacın ne olduğunu gösteriyor) korumasının otele alınmamasıyla alakalı bir durum. Mevzuya daha hakim birileri varsa ve açıklarsa daha iyi olur. Küfürü teşvik etmiyor, onaylamıyorum da ancak adamın konuşmasında ne kadar sinirli olduğu açıkça anlaşılıyor ve sinir anında küfür etmeyen insan sayısı pek azdır.Birader küfür önemli değil, ne için ve kime edildiği önemli.
Muharrem neye kızmış ta küfrediyor mesela?
Sıkıntı burada.
Bknz. Fetöyle öpüşüp saadetle koklaşan, faşist dedikleri iplilere sarılıp Abd den icazet alan tatlı su kurbağası solcu tayfa konuştuAzılı sağcı, hizbullahçı tayfa solcu savunuyor xd devran döndüğünde bu tiplerden tip güzellemeleri de göreceğiz :d siyasi omurgasızlık bu olsa gerek :d
Ulan benim solcu olduğumu nereden çıkardın xdBknz. Fetöyle öpüşüp saadetle koklaşan, faşist dedikleri iplilere sarılıp Abd den icazet alan tatlı su kurbağası solcu tayfa konuştu
gjkhfdhh
Okyanus otesinden yurduna don cagrisinida antony mcqueen yapmisti cagri filminde dimi? Sonra kandirildik demisti.Bknz. Fetöyle öpüşüp saadetle koklaşan, faşist dedikleri iplilere sarılıp Abd den icazet alan tatlı su kurbağası solcu tayfa konuştu
gjkhfdhh
Öz abim, beni istedigin kadar banla bu post'dan sonra nwjsjsnForumda götler memeler havada uçuşurken bu duruma şaşırmak çok şaşırtıyor beni. Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşıkta Muharrem'in küfrü dert oldu..
Ya bari bir 20 yıl falan geçseydi üzerindrn aslında cehape fetöcüydü demek için agshjdd fetö güzelleyen adamlar hala milletvekili, bakan falan bu arada ahahhahaOkyanus otesinden yurduna don cagrisinida antony mcqueen yapmisti cagri filminde dimi? Sonra kandirildik demisti.
Tamam lan kel serko kızma, tansiyondan gidecek şimdiUlan benim solcu olduğumu nereden çıkardın xd
Sülalesine sövdüğünüz mhp ile kucaklaşan da sizsiniz :d cumhurbaşkanı adayı olamaz diyen refahla da öpüşen sizsiniz :d fetö için de googledan bak fotolara kim kimin neresini öpmüş :d ama siz seversiniz tarikst şeyhlerini öpücüklemeye badelenmeye :d
Onu alpha'da biliyor hacı ama olay hakikati savunmaktan cikmis. Kendilerinden olmayan yezidlere karsi munferit cihata donusmus. Yoksa oda biliyor neyin ne oldugunu. Akp sevmem ama en yalin en hardcore siyaseti yapiyor adamlar. Ulkenin bug'ını bulmuslar surekli sifre yaziyorlar csgo misali.Ya bari bir 20 yıl falan geçseydi üzerindrn aslında cehape fetöcüydü demek için agshjdd fetö güzelleyen adamlar hala milletvekili, bakan falan bu arada ahahhaha