"Muharrem İnce" gençlerin sevgilisi

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü

@Lefty buna dil sürçmesi demezsin herhalde

Aga bu kufur degil. Olsa bilirim adam yarıda kesmiş. Ayrıca senin uzun abi'nin uslubu herkese tehtidkar ve kasimpasa lugatinda. "Ananıda al git" normal bir kufurden daha fazla sey anlatiyor.
KK sinirlenmis ya da tepki gosterdigi bir konuda edicekken kesmis. Uzun abi ise genel de kati uslup ile konusup ki tek tek secmemize gerek yok yaziyi okuyanin aklina gelicektir.

Forumda götler memeler havada uçuşurken bu duruma şaşırmak çok şaşırtıyor beni. Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşıkta Muharrem'in küfrü dert oldu..

Senin de küfürü normal göstermen doğru mu
bu forumda gördüğüm kadarıyla küfür normal bir şey bunu ben göstermiyorum gördüğümü söylüyorum. Ayrıca şahsım adına da konuşayım ne kadar dikkat etsemde akşama kadar ağzımdan en az 100 kere küfür çıkıyor. Haliyle bana da normal geliyor ve kim ben küfür etmiyorum derse ona da inanmıyorum.

bu forumda gördüğüm kadarıyla küfür normal bir şey bunu ben göstermiyorum gördüğümü söylüyorum. Ayrıca şahsım adına da konuşayım ne kadar dikkat etsemde akşama kadar ağzımdan en az 100 kere küfür çıkıyor. Haliyle bana da normal geliyor ve kim ben küfür etmiyorum derse ona da inanmıyorum.
Birader küfür önemli değil, ne için ve kime edildiği önemli.
Muharrem neye kızmış ta küfrediyor mesela?
Sıkıntı burada.

Birader küfür önemli değil, ne için ve kime edildiği önemli.
Muharrem neye kızmış ta küfrediyor mesela?
Sıkıntı burada.
bu konuya açıklık getirilirse bende öğrenmiş olurum ki kendi zaten inkar etmiyor küfür ettiğini evet ben ettim diyor. Küfürde geçen konuşmalara gelince anlaşılan tek şey otel görevlisinin INCE'nin vekil olduğu dönemde (ki bu eski bir zamanı işaret ediyor bugün gündeme gelmesi de amacın ne olduğunu gösteriyor) korumasının otele alınmamasıyla alakalı bir durum. Mevzuya daha hakim birileri varsa ve açıklarsa daha iyi olur. Küfürü teşvik etmiyor, onaylamıyorum da ancak adamın konuşmasında ne kadar sinirli olduğu açıkça anlaşılıyor ve sinir anında küfür etmeyen insan sayısı pek azdır.

Kılıçdaroğlu'na bu konuda hakkını vermek gerekir. Uzun zamandır hayatımızda ve halktan birine karşı kaba konuştuğunu, saygısızlık yaptığını hiç görmedim. Çok defa da üzerine gelindi, hatta yumruk bile yedi.

Azılı sağcı, hizbullahçı tayfa solcu savunuyor xd devran döndüğünde bu tiplerden tip güzellemeleri de göreceğiz :d siyasi omurgasızlık bu olsa gerek :d

Azılı sağcı, hizbullahçı tayfa solcu savunuyor xd devran döndüğünde bu tiplerden tip güzellemeleri de göreceğiz :d siyasi omurgasızlık bu olsa gerek :d
Bknz. Fetöyle öpüşüp saadetle koklaşan, faşist dedikleri iplilere sarılıp Abd den icazet alan tatlı su kurbağası solcu tayfa konuştu
gjkhfdhh

Bknz. Fetöyle öpüşüp saadetle koklaşan, faşist dedikleri iplilere sarılıp Abd den icazet alan tatlı su kurbağası solcu tayfa konuştu
gjkhfdhh
Ulan benim solcu olduğumu nereden çıkardın xd
Sülalesine sövdüğünüz mhp ile kucaklaşan da sizsiniz :d cumhurbaşkanı adayı olamaz diyen refahla da öpüşen sizsiniz :d fetö için de googledan bak fotolara kim kimin neresini öpmüş :d ama siz seversiniz tarikst şeyhlerini öpücüklemeye badelenmeye :d

gjkhfdhh
Okyanus otesinden yurduna don cagrisinida antony mcqueen yapmisti cagri filminde dimi? Sonra kandirildik demisti.

Forumda götler memeler havada uçuşurken bu duruma şaşırmak çok şaşırtıyor beni. Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşıkta Muharrem'in küfrü dert oldu..
Öz abim, beni istedigin kadar banla bu post'dan sonra nwjsjsn

Okyanus otesinden yurduna don cagrisinida antony mcqueen yapmisti cagri filminde dimi? Sonra kandirildik demisti.
Ya bari bir 20 yıl falan geçseydi üzerindrn aslında cehape fetöcüydü demek için agshjdd fetö güzelleyen adamlar hala milletvekili, bakan falan bu arada ahahhaha

Ulan benim solcu olduğumu nereden çıkardın xd
Sülalesine sövdüğünüz mhp ile kucaklaşan da sizsiniz :d cumhurbaşkanı adayı olamaz diyen refahla da öpüşen sizsiniz :d fetö için de googledan bak fotolara kim kimin neresini öpmüş :d ama siz seversiniz tarikst şeyhlerini öpücüklemeye badelenmeye :d
Tamam lan kel serko kızma, tansiyondan gidecek şimdi :D
Az daha itelesem kendini jiletleyecek ajdjdjd

Ya bari bir 20 yıl falan geçseydi üzerindrn aslında cehape fetöcüydü demek için agshjdd fetö güzelleyen adamlar hala milletvekili, bakan falan bu arada ahahhaha
Onu alpha'da biliyor hacı ama olay hakikati savunmaktan cikmis. Kendilerinden olmayan yezidlere karsi munferit cihata donusmus. Yoksa oda biliyor neyin ne oldugunu. Akp sevmem ama en yalin en hardcore siyaseti yapiyor adamlar. Ulkenin bug'ını bulmuslar surekli sifre yaziyorlar csgo misali.

Geri