Muharrem İnce, CHP'ye geri dönmeli midir?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti

Muharrem İnce, CHP'ye tekar katılır mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bence başladığı yoldan devam etmeli. Yarım bırakılan iş enerji israfı olur. Yüzde 2 bile alsa uygun bence. Bir sonraki seçime yüzde 4'de terfi eder. Her şey bir ilk adım ile başlar. İlla dönerse de Parti'nin başına geçsin.

Yapılan açıklamaya göre teklif doğrudan CHP tarafından yapılacakmış ki o kadar yaşanandan sonra şahsen aklım almadı.

lefty'den "hayır olmaz, olmayacak, gelemeyecek" mesajı bekledim ama aklım almadı diyerek biraz açık kapı bırakmış, olsun bu da idare eder. her an her şey olabilir lefty. türkiye burası.

Bana kalirsa dönsün..dönmeyen kalmadi ki.

Tabii ki dönmemelidir. Dürüst bir adamın ne işi var CHP’de? Dönerse, parti içindeki lağım artıklarını temizlemelidir

lefty'den "hayır olmaz, olmayacak, gelemeyecek" mesajı bekledim ama aklım almadı diyerek biraz açık kapı bırakmış, olsun bu da idare eder. her an her şey olabilir lefty. türkiye burası.
Elbette dönmemelidir çünkü söylenen sözlerin asla geri dönüşü olmaz ancak siyaset dünyasında maalesef böyle geri adımlar olabiliyor.

Dönerse kendi kurduğu Parti'ye ihanet etmez mi?

Dönerse kendi kurduğu Parti'ye ihanet etmez mi?
Partisine destek verenlere sürekli olarak CHP eleştirisi yapmıştı ve şimdi geri dönmesini nasıl açıklayabilir ki?

CHP'nin Atatürkçü çizgiden çıktığını söyleyip de geri gelirse destek verenler düşünsün çünkü baştan beri ifade ettiğimiz üzere, söylemlerini ve CHP üzerinden siyaset yapma çabasını samimi bulmuyordum. Dönerse de haklı çıkmış olacağız.

bi kesim kemalci
bi kesim özgürcü
bi kesim ekremci
allah başka dert vermesin

Geri