Muhalefeti eleştirince akpli sanılmak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
''muhalefet partilerini eleştirdiginizde karşınızdaki kişinin sizi akpli sanması bir hastalıktır.''

• Beğen
Tepkiler: ne
Öyle bir hastaya hiç rastlamadım. Beni hiç Akpli sanmadılar :(

Bırak muhalefeti elestirmeyi eylemleri elestirdiginde bile akp li oluyosun

akpyi eleştirenleri chpli,
akpyi eleştirenleri terörist
akpyi eleştirenleri vatan haini sanmakla eş değer konu başlığıdır.

Bu insanın davranışına bağlı olarak yakıştırılan bir sıfattır önce bunu anlamalısınız. Özellikle sanal da sen sırf muhalefeti eleştirmek için hiç bir şey görmezsen direk AKP yandaşı sanılırsın (olmasan bile) bireyin buna dikkat etmesi lazım. Eleştirmek güzeldir fakat bu her iki taraf içinde olduğu sürece kimse kimseye AKP'li CHP'li BDP'li falan demez.

Ek olarak AKP'yi eleştirince dinsiz,imansız olmakla eş değer bir konu başlığı.

Muhalefeti elestirmedim bile. Sadece seçimlerden önce "Akp 1. olacak yine" dedim diye; Akpli kadın, Akp zihniyeti yaftasını yapıştırdı bi arkadaş.

Bak mesela konuyu açıp savunan herkes Akp li, olumsuz yorum atanların hepsi Chp li

Hükümeti eleştirince chperest sanılmak var birde asdasdasdjkp

Bn2kFgNIMAA1_W4.jpg:large

Bir akpyi eleştirdiğin de chp sananlarla eş değer.

Haa bir de düşman olanlar var.

Herkeste bulunmayan ama çoğu kişinin kendi karakterinden ötürü içinde barındırdığı ön yargıyı dışa çıkardığı konulardan sadece biri.

Aynı fikir altında birleştik sanırım :)

Neyli sandıkları benim için hiç önem arz etmiyor zaten

şimdi forumda muhalefeti herkes eleştiriyo sorun yok, muhalefeti tutan da eleştiriyo iktidarı tutanda
amma velakin iş iktidarı eleştirmeye geldiği zaman muhalefet veya tarafsızlar hariç kimse eleştirmiyo

iktidarı hiç eleştirmeyen, ne olursa olsun iktidarın tarafını tutan arkadaşlar ya objektif olup, tarafsız olup iktidarı eleştirsinler

ya da iktidarı eleştirmiyorlarsa ne olursa olsun, hani konuda olsun iktidara bir kelime bile söylemiyorlarsa
o zaman kendileride muhalefeti eleştirmesinler

kusura bakma bir tek muhalefet eleştirmek için yok bu ülkede, iktidarında eleştirilmeye hakkı var

bkz:iktidarı canı pahasına savunup "akp'li değilim" demek

Bismillah diyene akp li gözüyle bakıyorlar :)

Ama şimdi akp gerçekten dindar hakkı gözeten bir parti mi yoksa din tüccarlığı yapan bir parti mi orasını hala tam kestiremedim:)

Zihniyet dar olduğu için bunlar. Chpli olup eleştirenler Ak Partililerden daha fazla

Yalnız akp yi eleştirince bilmem ne bilmem ne önemli olan insanlık vs yazan arkadaşların ''eleştirisel'' mesajlarına baksan, demek ki ben eleştirinin sözlük anlamını bilmiyomuşum bq dersin.

Geri