Muhalefet Nasıl Olmalı?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Türkiye'de gerek meclis içinde gerekse de meclis dışında yer alan muhalefet olarak nitelendirilen partilerin etkinliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Türkiye siyasetinin son 12 yılına bakıldığında açık bir başarısızlık olduğu ortaya çıkıyor.

Sizce bunun sebebi nedir ve ne yapılmalı?

Muhalefet nasıl olmalı bilmiyorum ama Chp ve Mhp gibi kesinlikle olmamalı bunu biliyorum :)

Neyse buraya imzamızı bırakalım şuan müsait değilim boş vaktimde tekrar uğrayıp karalayalım birkaç şey.

Şu anki muhalefetler gibi olmamalı onu biliyorum. Tansu Çiller'in Mesut Yılmaz'ın hakkını yemişiz. :/

Muhalefet olmak literatüre yeni küfürler ve hakaretler kazandırmak ya da yapılan her şeye itiraz etmeyi değil eksik yapılanlar konusunda uyarmayı yapılması gerekenler konusunda ön ayak olmayı gerektirir diye düşünüyorum. Köstek değil destek grubundan olmalı. Ama nedense seçtiğimiz vekiller kim daha iyi laf sokacak derdinde. Çekirdeği al eline, izle. Nasrettin hoca fıkrası tadında. Acı acı gülerken düşünme garantili :honk:

Geçtiğimiz seçimlerde çok güzel ve orijinal hakaret ve küfürler öğrendim; teşekkürler Türkiye :honk:

Şu an ki muhalefeti beğenmiyorum , yani genel olarak chp yi beğenmiyordum zaten deniz baykal zamanında da. Mhp eskiden iyiydi, sempatim vardı ama son dönemlerde beğenmiyorum.Muhalefet aslında ülkenin yararına olmalıdır, hükümetin eksiklerini bulup çözüm önerisi sunup ülkenin ve vatandaşın menfaati için bişeyler yapılmak için olmalıdır.Ama son zamanlardaki muhalefet R.T Erdoğana muhalefet sanki, sürekli bir ağız dalaşı sürekli bir kavga gürültü, ee ülke için ülkenin geleceği için vatandaşlar için ne yapılıyor ? hiç.Sadece kuru gürültü

bol soğanlı sumaklı olabilir.

Nasıl olmalıyı ayrı tartışalım da ölüperest olmamalı..
İlhamlarını hayatın gerçeklerinden almalı.. :)

Geri