feveran
Gümüş Üye
Bunu okumamı beklemiyorsun herhalde?
Başlıktaki soruya cevap verir misin kimse okumadı zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunu okumamı beklemiyorsun herhalde?
Ben çok erken (14 yaşında) çok sevdiğim dinimden soğudum. Muhafazakar bir ailenin çocuğuydum. Ailem hala muhafazakar. Ben ateistim. Dinler afyon gibi beyni uyuşturur. Ayrıca insanları yönetme aracı olarak iktidarlar tarafından kullanılır. Bu ülke geriyse dinin payı büyüktür diye düşünüyorum. Bir gün her kes hak yolunu bulup ateist olacaktır. Tşk ederim.
Kuranı tam kavramış adamı teslim alamazsın
Kuranı Kerim sürüleşmeye karşıdır
Bilime teknolojiye de önem verir
Tarih de örnekleri var
İnsanları teslim alan, işe yaramaz hale getiren,
pasifleştiren tasavvuf ve tarikat anlayışıdır
Bunuda ortaya koyalım
Bak o diğer konu vardı, Allah’ın zaman ve mekandan münezzeh olma konusu. Orada maide 50 olarak paylaştığım ayet aslında Ahzap 50 idi. Kimse de araştırıp bakmadı ve okumadı. Kimse de çıkıp demedi maide 50 bu değil de şudur diye! Ayrıca sen kaç kere okudun Kur’an-ı? Hep diyorsunuz ki; şunların hatası bunların hatası, Kur’anda bu yok şu yok. Bilime ve teknolojiye önem veren ayet paylaşsaydın, yazdıkların daha Fazla anlam kazanmaz mıydı? Ben hala bazen Kur’anı okurum, kaçırdığım bir şey var mı diye! Ya siz?