Muhabbetine doyum olmayan insan

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Tatlı konuşur. O kadar tatlı konuşur ki bahsettiklerinin saçmalıktan ibaret olduğunu düşünsen de ağzını açıp konuşamaz, karşı çıkmak yerine dinlemeyi ve konuşmaya devam etmesini ister, gönülden dilersin. Sayıları az olmakla birlikte ortak paydaları seslerinin derinden geliyor olmasıdır. Sesi hesaplı cümleleri aktarma görevi görmek yerine, kafasının içini kulaklarınıza akıtma misyonunu sahiplenmiştir. Bu sese sahip olmak da bir karakter meselesidir.

Şeytan tüyü taşıdıklarına inanılır..

çok para haramsız çok laf yalansız olmazmış, benim içinde muhabbetine doyum olmuyor diyenler var, ama onlara paso yalan konuşuyorum lan :(

hayatımda böyle bir insanla tanıştım lisede ve uzun zaman geçirdik.

gerçekten doyumun olmadığını lafta değil gerçekte anlıyorsunuz. vakitler az geliyor. tekrar muhabbet için sabırsızlanıyorsunuz ama herşey gibi bunun da sonu geliyor.

Ilk once sohbetine doyum olmuyor diye baslarsiniz, sonra yalan soyledigini farketmeye ya da uydurdugunu anlamaya basladiginizda, artik o muhabbetin de sonu boylece gelmis demektir.

biri benden bahsetti sanırım .p
şurda bikaç kişi var benim için.

O an muhabette bile olmasanız,öyle birisinin hayatınızda var olduğu gerçeği,karamsarlığınıza; "Hadi yine iyisin" mesajı verir.
Kaybedilmemesi önerilir,kısık ateşte 10 dakika...Pardon karıştırdım :s:

çok nadir bulunur his samimiyet anlayış gülmek aynı anda gerçekleşir.

Uzun cümleler kuran insanlardan hiç haz etmem
O yüzden herkesi dinleyemiyorum
Uzun sürede böyle bir insanla karsilasmadim.

Geri