Muhabbet kuşu

yoSun

Yönetici
Developer
Merhabalar ;
rüyamda çok güzel bembeyaz bir muhabbet kuşu gördüm kuyruğuna doğru yavruağzı tüğleri vardı çok güzel (resmen bayıldım kuşa) uçuyordu ay cam açık kaçıcak diyorum gidiyor çıkıyor gibi tekrar geliyor yanıma.
Daha sonra çok güzel tertemiz masmavi bir deniz gördüm yüzüyorum içinde ama geri geri gelirken bi sandalye görüyorum ofis sandalyelerinden arkası siyah kaplaması krem gibi ona tutunuyorum kıyıda da ailem vardı kumsalda değişik ilginç bir rüyaydı teşekkürler şimdiden.

Melodram

Özel Üye
neden yorumlamıyor kimse ağlıcam:( Melodram sen yorumla bari:D

rüya yorumcuları boykotta mı acaba? :p
bence çok istediğin bir şeyi tam yakaladım derken elinden kaçırma korkusuyla ona tam ulaşamıyorsun, nerede olduğunu, nasıl ulaşacağını biliyorsun ama kendi korkuların yüzünden tedirginsin.
riske girmeyi sevmediğin için güvenecek bir şey arıyorsun, biri ''hadi yürü'' dese tamam deyip devam edeceksin, kendi cesaretini başkalarının seni desteklemeleriyle daha da güçlendirip yeni bir yola adım atacaksın :D
voov, süper uyduruş.

yoSun

Yönetici
Developer
rüya yorumcuları boykotta mı acaba? [emoji14]

bence çok istediğin bir şeyi tam yakaladım derken elinden kaçırma korkusuyla ona tam ulaşamıyorsun, nerede olduğunu, nasıl ulaşacağını biliyorsun ama kendi korkuların yüzünden tedirginsin.

riske girmeyi sevmediğin için güvenecek bir şey arıyorsun, biri ''hadi yürü'' dese tamam deyip devam edeceksin, kendi cesaretini başkalarının seni desteklemeleriyle daha da güçlendirip yeni bir yola adım atacaksın :D

voov, süper uyduruş.
yerim yaaaa seni cansuyum:****

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

X

X

Guest
yorumlayasim gelmiyor... zihnimi yorasim da gelmiyor... ne yapicaz??

Grifikir

Altın Üye
3 hafta mı desem 3 gün mü desem 3 saniye sonra felan at arabası sahibi olacaksın ama atını çalmışlar sadece arabası kalmış ve bu atsız at arabası sana çok şans getirecek anlatmak istediği yeni yılda seni çeken biri olmicak sen kendi başına 4 tekerin üstünde gideceksin gibi birşey hepsini okusam tam sonuç çıkarırdım aslında

yoSun

Yönetici
Developer
3 hafta mı desem 3 gün mü desem 3 saniye sonra felan at arabası sahibi olacaksın ama atını çalmışlar sadece arabası kalmış ve bu atsız at arabası sana çok şans getirecek anlatmak istediği yeni yılda seni çeken biri olmicak sen kendi başına 4 tekerin üstünde gideceksin gibi birşey hepsini okusam tam sonuç çıkarırdım aslında
oku ozaman:)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt