muhabbet kuşu yumurtasına nasıl bakılır?

Konu sahibi son olarak 4115 gün önce görüldü
İki tane muhabbet kuşum var biri erkek diğeri dişi . Disi olan 18 gündür yuvada . İki tane yumurtası var . Ama sabah namazına kalktığımda dişi dışardaydı . Dişinin dışarda olması gerekmiyordu . Yani yumurtanin sıcak kalması. neyse yattım sabah kalktım ki dişinin bir gözü kapanmış ve daha demin öldü . Gittim bahçeye gömdüm :/ ama yumurtaları ? Yumurtalarını napcam ben ?

omlet yap bence yada kuşlar dogunca tavada kuş falan yap :D

ba$in sagolsun baci :T:
konu hakkinda bilgim yok ben ba$ sagligi dilemek icin girdim :T:

Üzücü olmuş dişiyi takip etseydin keşke rahatsızlandığında yazsaydın ona göre bi cevap verebilirdim.

Malesef yumurtalar kalır öyle ısısını ayarlayamazsın.

Hic havamda değilim . okuşu ben gömdüm ve şuan o kadar duygusalımki senin zırvalıklarını çekemem.

Cok kotuyum suan ya çırpıntı çırpındı of.

Göm istersen sen bilirsin.

sicakligi ayarlaya bilirsen oyle bir dene olmazsa yapacak bir sey yok
basin sagolsun

Benim de kuşum yumurtladıktan sonra ölmüştü, ikinci yumurtlayıştan sonraydı. Sanırım fazlasına dayanamıyorlar. O acı nasıldır, bilirim. Yumurtalar için yapacak bir şey yok, acını paylaşabilirim.

Çöpe atmak en iyisi birdaha o bahçeye gidebileceğimi sanmı

çöpe atmadan önce yumurtaları ılık suya koy hareket varsa embriyo yaşıyordur :o

Yok babam gömdü şuan . Anneleriyle birlikte uyusunlar .

Basin sag olsunki ..

canim Bak aynisi Bizimde Basimiza Geldi. Tavugumuz Oluncr yumurtasini biz sicak tuttuk bikac gun sonrada kirdik ve suan 3 tane tavugumuz var. veterinerlerde bu konuda cok yardimci oluyor. ya gotur yada netten arastir.. yada ani diye sakla. cok uzuldum kusuna..

canim Bak aynisi Bizimde Basimiza Geldi. Tavugumuz Oluncr yumurtasini biz sicak tuttuk bikac gun sonrada kirdik ve suan 3 tane tavugumuz var. veterinerlerde bu konuda cok yardimci oluyor. ya gotur yada netten arastir.. yada ani diye sakla. cok uzuldum kusuna..

Tavukla kuş bir değil :) ikisinin sicakligi farkli

Geri