Muhabbet kuşu olanlar derneği

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir aralar bizim de vardı, sonra ölümlerini yaşadıkça bir daha almaya cesâret edemedik.

Ölüyor haklısın, ama kim ölmüyor ki kardeşim :)
Orası öyle paşam tabi ama ben gibi aşırı duygusal olanlar için hiç de çekilecek bir şey değil. Biri sarı, biri yeşil, biri maviydi. Sonra bir tane de beyaz yavru oldu, anasını hep döverdi. Kızardık kendisine; hâin evlât diye :) Öyle böyle derken aramızdan ayrılıp gittiler işte her fâni gibi.

Cihat elindeki papağan mı. Büyük olum o
Sultan papağanı abi o. Geçen seneye kadar ikiside bendeydi. Annemin alerjisi son dönemde çok artınca vermek zorunda kaldım. Bak o sultan papağanına ölürüm Türkiyemi öğrettim, mehter marşını öğrettim melodi olarak ötüyodu. Videolarıda varda etraf müsait değil atardım yoksa. Muhabbet olan teroristti zaten xd 7-8 kelime konuşuyodu. Hayvan beslemek çok güzel ama mesuliyetide büyük.

Sultan papağanı abi o. Geçen seneye kadar ikiside bendeydi. Annemin alerjisi son dönemde çok artınca vermek zorunda kaldım. Bak o sultan papağanına ölürüm Türkiyemi öğrettim, mehter marşını öğrettim melodi olarak ötüyodu. Videolarıda varda etraf müsait değil atardım yoksa. Muhabbet olan teroristti zaten xd 7-8 kelime konuşuyodu. Hayvan beslemek çok güzel ama mesuliyetide büyük.
Bi ara videoları yükle :)

Ne tatlı kuşlarınız varr....

ben besleyemiyorum kuş muş .s

Nadir olan bir olay sanirim. Seyfi adinda bir muhabbet kusum vardi. Tam net hatirlamiyorum ama 9 yasinda öldü diye hatirliyorum. Ondan sonra bir daha eve kus getirmedim. Defalarca disi getirdim hep kovdu ve sustu. Ne biliyim. Onun yerini dolduramaz hicbir kus. Şöyle parmagima gelir anlatirdim icimden geleni dinlerdi zaar. Yan yan bakmalari yok muydu ahaha.

Bir daha kus getirmem eve. Aglamayi sevmem ama nadirdir agladim o gunun sabahi. Ise gidecekken nescafemi koymus balkon da sigara iciyordum ki Annem kafesiyle getirdi onume koydu. Oturduk agladik ya. Aileden biriydi. Cok ozel, asil bir kustu.

Bu kaldi sadece ona ait. Hep izlerim.

Geri