muhabbet kuşu nezle olursa ne yapmalı?

• Kullanıcı DenizZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3036 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar
muhabbet kusum nezle oldu galiba
bir kac gun aksamlari hapsuruyor
seside biraz cikinca eskisi gibi cikmiyor hirlti gibi cikiyor
ne yapmam gerek?

Suyuna limon damlat rüzgar almayan bi yerde dursun. Yerim ben onu :liv:

Ben genelde bebek aspirini ezip suluguna koyuyorum

su pek icmiyor ama
haklisin bir kac gun ruzgan yere koymusum
evet cok tatlilasdi sarki koyunca beraberce soyluyor

İçer içer canı istesin yeter ki. Kafesine marul maydonoz falan koy bi de c vitamini açısından müthiş destek sağlıyor kuşlar için. Marulu severler daha önce yememiş olabilir bi şekilde yemesini sağla. Hoşuna gidecektir

İçer içer canı istesin yeter ki. Kafesine marul maydonoz falan koy bi de c vitamini açısından müthiş destek sağlıyor kuşlar için. Marulu severler daha önce yememiş olabilir bi şekilde yemesini sağla. Hoşuna gidecektir

ishal yapmazmi yesillik ?

Kurtulamaz buyuk ihtimal.

ishal yapmazmi yesillik ?

Yok sürekli vermicen zaten. Şimdi ver suyuna da limon sık. Ara ara yap bunu. Petshoplarda ilaç adı altında saçma sapan şeyler satıyolar hep para tuzağı. En sağlıklısı doğal vitaminli gıdalarla beslemen unutma :cici:

Benimki 6 yaşında bugüne kadar meyve ya da yeşillikle beslemisseniz eger, alışkın oldugu yiyeceklerden koyun
Yavruysa haslanmis yumurtayla mama yapip, ondan verebilirsiniz :)
Bir de ozel suyuna damlatilan vitaminlerden var , petshoplarda bulabilirsiniz. Hicbir zarari olmuyor :)
Cereyan (nasil yaziliyor) da kalmasin, girtlaginda sisme var mi?
Yeterince ilgi verirseniz oyle guzel yasiyor ki bagisiklik kazaniyor hastaliklara :cici: Allah uzun omurler versin :)

Yok sürekli vermicen zaten. Şimdi ver suyuna da limon sık. Ara ara yap bunu. Petshoplarda ilaç adı altında saçma sapan şeyler satıyolar hep para tuzağı. En sağlıklısı doğal vitaminli gıdalarla beslemen unutma :cici:

aldim dediklerini bugun yapdim
iylesir insaallah : )

Kesinlikle cereyanda bırakma ve kuşcularda vitamin var sor verirler.Aynı sorunu bende yaşadım

Geri