Muhabbet kuşlarının küsmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
2 günlüğüne bir yere gittim geldiğimde poposunu dönmüş kafasını gömmüş küsmüş yüzüme bakmıyor aldım elime çeen bana küstün mü çeeen dedim yalvar yakar barıştı ötmeye başladı değişik Sjdjsj

Japon balıkları küsüyor ve yemini yemeyip intihar edebiliyor ancak muhabbet kuşu hakkında hiçbir fikrim yok.:(

• Korkunç
Tepkiler: ne
Konuyla alakasız ama bence karıncalar da en dedikoducu böcekler. Çünkü herhangi bir yere bir şey dökülsün hemen hepsi oraya çoraklanıyor

Onların da duyguları var. Size en çok ihtiyaç duydukları an onları terk ederseniz size küserler.Hatta kıskanabilir ve birbirlerini öldürebilirler.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Benimkiyle işten eve her gelişte bu dramayı yaşıyorduk. Çok muhabbet kuşu besledim, son arkadaşım bana çok bağlıydı, galiba biraz da bana benziyordu jdjdh öpücük, biraz kafa ve boyun kaşıma, bir elma dilimi ve biraz şarkı, keyfini yerine getiriyordu. Dur bakim bir fotisini bulayım…İşte kızıcım buydu :emoji_heart_eyes:

Son düzenleme:
Gözünde bile kızgınlık var :))

@EFTELYA, ikiside erkek olabilir ahahah durduramıyorum kendimi şuan

Ben de pek anlamıyorum, burun renklerinden anlaşılıyor gibi kalmış aklımda ama hangi renk hangi cinsiyetti acaba… en iyisi bir veterinere sormak :d

Çok tatlılar ama ne konuşuyor nede ciftlesiyorlar acaba nerde yanlış yapıyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 96034
eftelya, aynalı tünağı kaldır ordan cano........ muhabbet kuşlarını yalnızlaştıran bir numaralı itemlerden......... kendilerini öpüp duruyorlar...... bir de tünekleri tahta olanlarla değiştirirsen ayak ve tırnak sağlıkları için harika olur :bahar:

eftelya, aynalı tünağı kaldır ordan cano........ muhabbet kuşlarını yalnızlaştıran bir numaralı itemlerden......... kendilerini öpüp duruyorlar...... bir de tünekleri tahta olanlarla değiştirirsen ayak ve tırnak sağlıkları için harika olur :bahar:
Tamam cano hemen kaldırıyorum

Geri