Muhabbet kuşları neden kaşınır?

Konu sahibi son olarak 931 gün önce görüldü

muhabbet kuşu neden kaşınır, muhabbet kuşları neden kaşınır, muhabbet kuşu kaşınması, kuşlar neden kaşınır, muhabbet kuşu kaşınıyor, yavru muhabbet kuşu neden kaşınır, muhabbet kuşum çok kaşınıyor, muhabbet kuslari neden kasinir, muhabbet kuşu çok kaşınıyor, muhabbet kuşu niye kaşınır, muhabbet kuşları neden çok kaşınır, muhabbet kuşu, muhabbet kusu neden kasinir, muhabbet kuşu neden çok kaşınır, muhabbet kuşum kaşınıyor

tüy dönemi olabilir, dış parazit olabilir..

birde canı sıkılıyordur olamazmı

muhabbet kuşlarıyla ilgili online coaching verebilirim bana pm'den yazabilirsiniz.
kuşlar doğası gereği kaşınır. tüylerini düzeltir... R-K dediği gibi tüy dönemindeyse yapar. çoğunlukla normaldir
ama fazla fazla kaşınıyorsa takıntı seviyesinde dış parazit ya da alerjik bir durum da olabilir. geçmiş olsun

muhabbet kuşlarıyla ilgili online coaching verebilirim bana pm'den yazabilirsiniz.
kuşlar doğası gereği kaşınır. tüylerini düzeltir... R-K dediği gibi tüy dönemindeyse yapar. çoğunlukla normaldir
ama fazla fazla kaşınıyorsa takıntı seviyesinde dış parazit ya da alerjik bir durum da olabilir. geçmiş olsun

bu sadece muhabbet kuşlarına mı özgü, yoksa diğer kafes ve süs kuşları türleri için de geçerli bir durum mu azizim ? 10-12 sene evvel bir hevesle sultan papağanı beslemiştim, onda böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum hiç.

tüm kanatlı hayvanlar için geçerlidir .s

bu sadece muhabbet kuşlarına mı özgü, yoksa diğer kafes ve süs kuşları türleri için de geçerli bir durum mu azizim ? 10-12 sene evvel bir hevesle sultan papağanı beslemiştim, onda böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum hiç.
benim uzmanlığım sadece muhabbet kuşuyla ilgili üstat. ama minimal seviyede kaşınıyordur sen fark etmemiş olabilirsin. kendini kaşımayan hayvan pek denk gelmedim.
seninki sağlıklı bir kuşmuş. göze batar şekilde sürekli bir kaşınma varsa alerji, mantar, parazit oluyor...

ne bileyim ya
kaşınmaları gelmiştir

Oyun istiyor abisi,oyun..

Geri