Müge Anlı'dan Van depremi yorumu (Yorum sizin)

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yaprak şu varki Canım orada bir sürü öğrenci ,öğretmen,doktor,ve dahası yanı canım hassassın biliorum ama çok abartıyorsun.. yorumunu cidden begenmedim, ama düşüncelerine Saygım var. Merve neden begenmedin diceksin bunuda özetlim sana.. yukardaki videoda Muge anlıyı bende Haklı buluyorum ama anlatmak istediğini ben anladım ve bunu tekrar söylüyorum Van belediye başkanının pkk için para toplayıp PKK YA yardım etmesi.. bununla alakalıydı muge anlının yorumu ve kadında dediki işinize geldiğinde yardım edin bize dersiniz ama askerimizi ,doktorumuzu,öğretmenimizi ,polisimizi hedef alırken iyiydi.. bunun dışındaki içinde Vatan sevgisi olan herkese rabbim yardım etsin..

iyide canım neyi abartıyorum :) Allah beter etsin vatan haini olanları dedim :( diğerlerine bende tabiki çok acıyorum üzülüyorum dua ediyorum. Vatan haini olanları soyledim ben :S gene yanlış anlaşılıyorum

she´cim bak cnm arkadaşm belki onlar mecbur? bi bilgin var mı? belki silah zoruyla sessiz bırakılıyo oradaki insanlar? belki istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıyorlar.. ki öyle olmasada hani bişey vardı bi gemide 100 kişi var 99u kötü biri iyi o gemiyi batırır mısın diye.. hepimiz batırırdık ama bu olayda hemen hemen eşit sayı.. o yüzden ben olumlu bakmıyorum bu düşüncede.. keşke deprem olmasaydı demelisin. iyiki deprem olmşda kötüler öldü ama arada iyilerde yandı demek hatadır. ve düşünki okadar kötünün içinde bide canından bi parça var orda? yinede oh iyi olmş der miydin ?

şu sıralar inan hiç kimse umrumda değil hep bir ağızdan yaşamak zorundasın zırvaları ..

14 günlük bebeğin bdpyle tabiki alakası yok bu bi örnek . kısa öz yazıyorum anlıyan anlar anlamayan yorum yapmasın !!
benim yazılarımı eleştirip çekiştirmesin

Çok şükür sen anlıyorsun gene :)

yani tmm sende kötü bişey düşünmüyosun ama böyle dile getirmen doğru değil :)

she´cim bak cnm arkadaşm belki onlar mecbur? bi bilgin var mı? belki silah zoruyla sessiz bırakılıyo oradaki insanlar? belki istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıyorlar.. ki öyle olmasada hani bişey vardı bi gemide 100 kişi var 99u kötü biri iyi o gemiyi batırır mısın diye.. hepimiz batırırdık ama bu olayda hemen hemen eşit sayı.. o yüzden ben olumlu bakmıyorum bu düşüncede.. keşke deprem olmasaydı demelisin. iyiki deprem olmşda kötüler öldü ama arada iyilerde yandı demek hatadır. ve düşünki okadar kötünün içinde bide canından bi parça var orda? yinede oh iyi olmş der miydin ?

biliyorum olaya iki türlü bakıyorum Aynı senin anlatmak istediğin gibi. Banada gelseler kafama silah dayasalar para vermessen yardım etmessen ananı çocuklarını kardşlerini öldürürüz deseler bende mecburiyetten yardım ederim bu bir bakış açım ama birde şehitler beynimde ağırlık yapıyor ozaman kendime hakim olamıyorum işte olamıyorummm anlayın sizde beni ozaman herşey sıfırlanabılıyor gözümde . Neyse..

Kadın sonuna kadar haklı kimse ağzını açıpta birşey diyemez.
‎%94 oy ile BDP'yi seçen VAN'ın %6lık kısmına ALLAHtan Rahmet Dilerim...Diğerlerinin canı cehenneme ! Bide yardım bekliyolar Allah daha beter etsin vatan haini olanları !
iyide bizim türklügüzüzde bu varmıdır yardıma muhtaç sen canımı yaktın sana yardım yok canın cehenneme demek ne olursa olsun biz türküz farkımız bu. her zaman yardıma muhtaca yardım ederiz dili ırkı dini mezhebi ne olursa olsun

süper bir yorum ama Yaprak'ta bir çok noktada <haklı sadece direk konuya giriyor keşke örneklerle anlatsada insanla onu ırkcı vs demese Biz Karadenzi Halkı Olarak Aşırı Milliyetciyiz buda bazen içimizdekini direk acığa vurmamızı sağlıyor ama özümüzde anlatmak istediklerimiz çok farklıdır..

demirali güzel bi konuya değindi.. Biz öyle bi milletiz ki savaşta bile yaralı düşmanlarımıza yardm etmişiz ( çanakkalede bi çok örneği var) ..

iyide bizim türklügüzüzde bu varmıdır yardıma muhtaç sen canımı yaktın sana yardım yok canın cehenneme demek ne olursa olsun biz türküz farkımız bu. her zaman yardıma muhtaca yardım ederiz dili ırkı dini mezhebi ne olursa olsun

Anlama özürlümüsünüz ya şunları yazarken bile ağlıyorum ben Yeter ! Vatan haini olanın nesine aciyim be nesine yeter gelmeyin üstüme ! Allah daha beter etsin vatan haini Olanları diyorum siz bundan ne çıkarıyorsunuz ??? Siliyorum yorumları ok rahat edin .

Ayrıca RespeCt herşeye rağmen onlara gene biz yardım ediyoruz bizim metmetçimiz bizim insanımız !! Neyse

she ben senle tartışmıyorm sadece bilgilendirme benmkisi ufak detaylar ve düzeltmeler.. senin dediklerine bi dediğim yok yani sende haklısın

Herkes çok dolu tamam konuyu kilitliorum tşkler yorumlar için sağolun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri