A
aXi
Ziyaretçi
Ziyaretçi
[YOUTUBE]NL6_J2Pe5zM[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
she´cim bak cnm arkadaşm belki onlar mecbur? bi bilgin var mı? belki silah zoruyla sessiz bırakılıyo oradaki insanlar? belki istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıyorlar.. ki öyle olmasada hani bişey vardı bi gemide 100 kişi var 99u kötü biri iyi o gemiyi batırır mısın diye.. hepimiz batırırdık ama bu olayda hemen hemen eşit sayı.. o yüzden ben olumlu bakmıyorum bu düşüncede.. keşke deprem olmasaydı demelisin. iyiki deprem olmşda kötüler öldü ama arada iyilerde yandı demek hatadır. ve düşünki okadar kötünün içinde bide canından bi parça var orda? yinede oh iyi olmş der miydin ?
iyide bizim türklügüzüzde bu varmıdır yardıma muhtaç sen canımı yaktın sana yardım yok canın cehenneme demek ne olursa olsun biz türküz farkımız bu. her zaman yardıma muhtaca yardım ederiz dili ırkı dini mezhebi ne olursa olsunKadın sonuna kadar haklı kimse ağzını açıpta birşey diyemez.
%94 oy ile BDP'yi seçen VAN'ın %6lık kısmına ALLAHtan Rahmet Dilerim...Diğerlerinin canı cehenneme ! Bide yardım bekliyolar Allah daha beter etsin vatan haini olanları !
she´cim bak cnm arkadaşm belki onlar mecbur? bi bilgin var mı? belki silah zoruyla sessiz bırakılıyo oradaki insanlar? belki istemedikleri şeyleri yapmak zorunda kalıyorlar.. ki öyle olmasada hani bişey vardı bi gemide 100 kişi var 99u kötü biri iyi o gemiyi batırır mısın diye.. hepimiz batırırdık ama bu olayda hemen hemen eşit sayı.. o yüzden ben olumlu bakmıyorum bu düşüncede.. keşke deprem olmasaydı demelisin. iyiki deprem olmşda kötüler öldü ama arada iyilerde yandı demek hatadır. ve düşünki okadar kötünün içinde bide canından bi parça var orda? yinede oh iyi olmş der miydin ?
iyide bizim türklügüzüzde bu varmıdır yardıma muhtaç sen canımı yaktın sana yardım yok canın cehenneme demek ne olursa olsun biz türküz farkımız bu. her zaman yardıma muhtaca yardım ederiz dili ırkı dini mezhebi ne olursa olsun