Müge Anlı’dan Suriyeli gence: Pompalı tüfeğe o kadar meraklıysan ülkeni korusaydın

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü

Müge Anlı’dan Suriyeli gence: Pompalı tüfeğe o kadar meraklıysan ülkeni korusaydın​

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Suriye kökenli bir konuk evinde pompalı tüfek bulundurduğunu söyledi. Bunun üzerine sinirlenen Müge Anlı, ” O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysanız, sen de Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle” dedi.​

Sunucu Müge Anlı, 5 yıldır kayıp olan 13 yaşındaki Celal Seyit’in kaybolması ile alakalı canlı yayına bağlanan Suriye kökenli bir kişinin evinde ruhsatsız pompalı tüfek bulundurmasına tepki gösterdi. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 13 yaşındaki Celal Seyit’in kaybolmasıyla alakalı programa katılan Bülent Tuna, evinde pompalı tüfek bulundurduğunu söyledi. Sunucu Müge Anlı programa katılan kişinin evinde pompalı tüfek bulundurmasına sert bir şekilde tepki gösterdi.

Müge Anlı kayıp kişi ile ilgisi olan Bülent Tuna’ya çıkışarak, “Burda kimin evinde pompalı tüfek var ya? Antalya’da senin pompalı tüfekle ne işin var? O kadar çok pompalı tüfeğe meraklıysanız, sen de Suriye kökenli değil misin? Gitseydin de ülkeni korusaydın o pompalı tüfekle. Antalya’da senin pompalı tüfeği tutmanın ne anlamı var? ” ifadelerini kullandı.

Müge Anlı’nın pompalı tüfek ve Suriye çıkışı sosyal medyada gündem oldu.

yaptığı onca aptal konuşmadan sonra böyle bi çıkışı da üzerinde hiç düşünmeden yaptığını düşünüyorum ben. hiç samimi gelmiyor.
öyle tek yetkili gibi büyük harflerle insanları fırçalamak marifet değil.
ha ama bu söylediği şeyde haklı. go home arap's

suriye de 10 bin farklı cihatçı örgütten herhangi birinin elemanı ol, savaş ve öl diyor müge ahaha

araplar sığınmacı ümmet kardeşleriniz artık, yok öyle artık git savaş öl, ne arıyorsun burada demek...şahsım geceleri başına yastığa koyduğunda allaha ölmeden önce ensarcı(herkese iyilik eden) olma fırsatı verdiği için şükürler ediyordur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnsanlar savaşmayı ve savaş meydanlarında ölmeyi ne kadar kolay sanıyor. Niye adam gidip kendini öldürsün, siyasilerin yaptığı boktan işler için. Aynısı benim ülkemde olsa ben de başka ülkeye giderim.
Ne yapacağım şimdi siyasilerin keyfi için gidip ölsün mü insanlar. Ayrıca Suriye gibi Orta Doğu çöplüğünde sayısı belirsiz cihatçı gruplar var, hangisine dahil olsun.
İnsanca yaşamak herkesin hakkı, savaş diyene kadar savaşın olmaması için neler yapılır, siyasiler ne yapmalı onları konuş.
Herkes ucuz kahramanlık peşinde, ölmeyi bayılma sanıyor bunlar..

ben kaçmam savaşırım. yani bir süre öyle böyle boktan bir şekilde yaşamışsın. o saatten sonra yurttan kaçıp, cıbara bir memlekette entegre olmayı beklemek ya da s*kik kültürünü oraya taşımak yerine, kendi yurdunda son maceranı yaşa ve öl git... bıktık şu hayatta kalma dürtüsünden, al işte sonra millet boklu içtiğin nargilene kadar laf ediyor ahaha

Başkasının ülkesinde külhanbeyliği yapacağına kendi ülkesinde erkeklenseydi ya ?
Erkeklik ortama ve duruma göre değişmemeli.
- kadın haklı, burda aslan orda kedi

kendi toprağını terk etsin, sığındığı ülkede silahlansın. tamam ya, normal karşılarız. sizi mi kıracağız.

Bizim yanimizda bir Suriyeli calisiyor. Her ayin sonu devletten aldigi maasi cekmeye gidiyor. Yok geri donmuyor. Bir sonra ki gun ise geliyor. Lukse bak.:D

Adamlar bizim ulkemizde daha rahatlar. Savas mi kaldi? Ama gitmek istemiyorlar. Burada bizden daha rahat yasiyorlar.

Geri