Müge Anlı’da jigolo skandalı! - Eşinin kıskandığı kişi ile eşini aramaya geldi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Seks işçisi olduğu için karısı evi terk eden adam, sosyal medyada tanıştığı sevgilisi ile birlikte karısını aramak için Müge Anlı'nın programına konuk oldu.

Canlı yayında şahsın, jigolo olduğu ortaya çıktı.

Sıfatında meymenet yok kim ne yapsın bunu te allahım bu kadar yokluk reva mı kjkjkj

Daha ne kadar iğrenç haberlere denk gelebiliriz acaba ya. Hayır adamında seks işçiliği yapacak hali mi var dermanı mı var. Müge sen bizle dalga mı geçiyorsun jfkdkdk

Jigoloya para verip yaninda tutan kadin diyor ki ; "karisinin basi acik..." Onu aklinca ayipliyor. La sen ne yaptiginin farkinda misin acaba ? basin kapali ama fuhus yapiyorsun. Akli dengesi yerinde degil bunlarin ya, ya da bilmiyorum ar damari denilen sey hic yok.

Doktor haklı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Akılda kalıcı olması yeterli.

Kurgu olduğunu düşünmüyorum.
Ne hayatlar yaşanıyor diyorum.
Artık her türlü saçmalığa inanacak hale geldim.
Bu ülkede aklın almayacağı çok fazla saçma sapan işler dönüyor.

Jigololuk nasıl yapılıyor onu da bilmiyorsunuz ya. Sanıyorsunuz telefon başında bekliyor adam.

Arayıp kurbanlarını kendileri buluyorlar. Bir sürü yalan dolan sonrasında kadını her şeye inanır duruma getiriyorlar. Sonrasında havanın durumuna göre. "Ben çok hastayım", "Çocuğum ölmek üzere", "Ortak bir iş yapalım, hep beraber olalım", "Karımı boşayacağım, Avukat çok istiyor" gibi hayaller karşılığında kadının hesabını boşaltıp, ortadan kayboluyorlar. Ben Jigoloyum diye piyasada dolanan yok. Öyle şeyler anca Film'lerde var.

Hatta karıları da (genelde) bunu biliyor. Bir arkadaşım bütün bu yolla kazandığı parayı karısına gönderdiğini söylemişti. Bir diğeri kendi karısını da söğüşlemişti. Sokakta görseniz sıradan insanlar. Hatta sizin ile aynı işyerinde çalışıyor bile olabilirler. Hiç biri de "Ben jigoloyum" demez.

İnsan bazen istemsizce bağırmak istiyor içine, içine...
NEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNN ???

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bir bidon tursuya mı veriyormuş ,o

İsmail’in olaya bu kadar hakim olması beni ziyadesiyle endişelendirdi….

Geri