Müge Anlı

• Kullanıcı mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 443 gün önce görüldü
Evde olduğum hafta içi günlerde mecburen izlediğim dedektifimsi karı. :(

biz çorap tekini bile bulamazken bir şeyleri bulabilmenin sınarlarını zorlayan insan. öyle ki arabayı park ettiği yeri unutan adamın arabasından tutun da, kayıp hayvan dostlarımıza kadar... hatta dün de döviz bürosu çalışanın yanlışlıkla bozduğu 10 bin euroroyu buldu. sevgi izi ve kaybolan evcil dostların arandığı şimdi de okuma yazma kampanyası başlattı gibi oluşumların fikir anası, tek başına sivil toplum kuruluşu resmen. müge anlı sen mükkemmel bir detaysın. :cici:

Sevgi izi sayesinde sempatim kat kat artan insan,cin gibi ayakları yere sağlam basan duruşuna bayıldığım.

Karı?
Evet çok güzel.

korktuğum kadın karakteri.

Annelerin sabah şekeri.

Sevgi izini Müge Anlı ile tanıdık ve hemen yaptırdık. Böyle bir uygulamayı hayata geçirdikleri için teşekkürler.

Gizemli kalmış olayları çözen Tv süper kahramanı

İstihbaratçıları kıskandıracak bir yapıya sahip

değişik bi kadın. kendisine bayılmıyorum ama saygı duymadan da edemiyorum. avrupa'ya çalışmaya gidip, yabancı kadınları orada hamile bırakıp, sonrasında hiç arayıp sormadan ülkeye dönen adamları, tek kelime türkçe bilmeyen evlatlarının bir gün çıkıp gelmeleriyle iki günde kavuşturması, katiller, hırsızlar, dolandırıcılar konusunda kolluk kuvvetlerinden daha etkili olması, akraba evliliği&çocuk gelinler konusunda verdiği ayarlar, sevgi izi olayı ve daha bir sürü şey. kitlesini iyi tanıyor ve bence bu kadın türk televizyonu için çok önemli bir figür. beğenirsiniz, beğenmezsiniz insanlar bu kadına güvenip saygı duyuyorlar. iğrenç evlilik programları, saçma sapan magazin programları, berbat talk showlar, leş gibi diziler arasında bu kadın elmas gibi parlıyor ekranlarda.

bu kadınla saklambaç oynanmaz
körebe olabilir bak

her zaman ekranlarda görmek istediğim bir kadın işini çok iyi yapıyor onu taklit etmeye çalışanlarsa beceremiyor müge anlı yı seviyorum

Geri