Müge Anlı Kimdir - Müge Anlı Biyografisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
muge-anli.jpg

19 Aralık 1973'te İstanbul'da doğan Müge Anlı 1.64 boyunda ve 55 kilodur.
Burhan Akdağ ile evlilik yapmış bu evlilikten Lidya Akdağ isminde kızı vardır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur.
Kadir Has Üniversitesi'nde de Hukuk üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Burhan Akdağ ile evlenen Müge Anlı 2008'de bu evliliğe son vermiştir.

Tv hayatına Kanal D'de Şenay Düdek ile yaptığı magazin içerikli Dobra Dobra programıyla başlamıştır.

Daha sonra ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli tartışma programı ile sunuculuk yapmaya başladı.

Tatlı Sert programı dışında Müge Anlı İle Mektubunuz Var programını sundu. Bu program Film Gibiye benziyordu.

TV Programları

Dobra Dobra Kendisi
Tatlı Sert Kendisi
Mektubunuz Var Kendisi

Seviyorum ve saygi duyuyorum bu hatuna .) O degil de bugun bi konu isleniyor. Kadinin biri 90 yilinda hacca gidiyor ve orda bir Arap tarafindan zorla tutuluyor. Adam bunu nikahina alip bide cocuk yapiyor. Gel zaman git zaman kadin gelen Turk hacilarina yalvariyor beni kurtarin diye. Eger bu kadini da bulursaaa daha sirti yere gelmez Mugenin .p

Fakat kadının güzel sesi var, Türk mûsikîsi eğitimi almıştı diye biliyorum, ağırbaşlı üstelik.

tv programını pek sevemesemde , afrodit in hakkı afrodite
genelde kıskanılan bir kadın , ama güzelde bir kadın , bana hep "alicia cuthbert" ü hatırlatır
sert mimikleri üslubu ve mistress ruhunu herzaman taktiretmişimdir , aman sabahlar olmasın
muge-anli-da-kufur-yuzunden-canli-yayin-kesildi-8123317_5433_o.jpg

1452159890481.jpg

Faydalı bir program yapıyor , en azından insanlar gerçek olaylar gerçek . Sürekli takip etmiyorum lakin gözüm ilişiyor bazen .

muhtemelen "reina" saldırısının suçlularını devletten önce bulur imkan verilse...

Sayesinde sevgi izini öğrenmiş olup annemin bileğine yaptırdık.. Sağolsun.

bu kadını hic sevmiyorum.

Soy adini hep yanlis okudugum kadin :)

Geri